Trænerguiden - Landevej og Mountainbike

Selv den bedste træner mangler ofte tid og inspiration til udvikling. Trænerguiden hjælper dig med begge dele.

Som træner brænder du for at gøre andre motionister bedre. Derfor irriterer det dig også, når du oplever, at din træning ikke rammer dit ønskede niveau.

Trænerguiden er dit personlige onlinekatalog, der hjælper dig med mere inspiration og mindre tidsspild - både inden for landevejscykling og mtb. Gratis. Her finder du forslag til forskellige træningsøvelser til for eksempel opvarmning, position og balance på cyklen, op- og nedkørsel, alt sammen formidlet gennem både video og tekst. Øvelserne er inddelt i aldersgrupper og niveauer, så det er let at udvælge det, der matcher dig og dit hold.

Få mere struktur, afveksling og energi med Trænerguiden!

NB: Vi er i fuld gang med at lave ny version af Trænerguiden, som skal erstatte den nuværende. Det betyder bl.a. at app'en til smartphones ikke opdateres længere og man vil derfor opleve, at den ikke fungerer sammen med den seneste opdatering af Android styresystem. Indtil den nye version er klar, vil vi opfordre til at man i stedet for app'en tilgår Trænerguidens hjemmeside på sin Android-telefon via en browser (20. marts 2023).

DGI's privatlivspolitik