Esport i DGI

Synes du, esport er fedt? Så er du langt fra alene! Heldigvis tilbyder flere og flere foreninger dig og andre spillere udfordring, sundhed og fællesskab med esport.

Find en esportsforening, og få positive oplevelser foran skærmen. Du kan også deltage i vores udfordrende turneringer, hvor du møder andre dygtige spillere og forbedrer dig både individuelt og sammen med dit hold. Læs mere om DGI-Ligaen, som er en del af YouSee eSportligaen.

Hvis du drømmer om at blive esportstræner, så læs, hvordan du bliver træner i esport. Hvis du allerede er esportstræner, så læs, hvordan du kan blive en endnu dygtigere træner.

Er du på udkig efter information om at opstarte esport i foreningslivet, så læs mere på denne side. Her har vi samlet alle de bedste råd, gode erfaringer og guides til at få succes med esport i foreningslivet. Sammen med dygtige partnere, så som Elgiganten, tilbyder vi ekspertise til at opstarte, drive og udvikle jeres forening.

I DGI Esport sikrer vi inspiration, kvalitet og udvikling for alle niveauer – både for esportsforeninger, trænere og spillere.

DGI Esport arbejder målrettet med at udvikle esport i Danmark og hjælper foreninger og ildsjæle i gang med at tilbyde esportsaktiviteter til en bred målgruppe af udøvere. Sammen med eksperter og foreninger udvikler vi uddannelser, kurser og koncepter med det formål at skabe endnu dygtigere trænere og spillere og gøre esport til en integreret del af foreningslivet.

Vi tror på, at esport danner ramme om stærke fællesskaber og store oplevelser og sætter fokus på at skabe trygge, udviklende og motiverende esportsmiljøer, hvor alle kan være med – uanset alder og niveau.