Floorball

Sved på panden, pulsen op og styr på staven. Med masser af sammenhold, teknik og tempo er floorball en actionpacked holdsport for alle.

Det går stærkt. Det giver sved på panden. Og frem for alt så er det sjovt.

Floorball er for alle

Floorball er en begyndervenlig stavsport, som skyder mere og mere frem både blandt voksne og børn. Spillet er både intenst, sjovt og simpelt. Spillets få regler gør det nemt for nye at komme i gang, og for spillere med forskellig erfaring at spille sammen.

Måske kender du allerede den hvide bold med hullerne fra idrætstimerne, hvor floorball er utrolig populært, netop fordi alle kan spille sammen og få en god oplevelse, uanset niveauforskelle.

Alle kan være med til at spille floorball. Det er en grundlæggende værdi hos DGI Floorball, og vi har et stort udvalg af tilbud til både voksne og børn, så du kan være med uanset ambitionsniveau, erfaring og alder. 

MotionsFloorball kort fortalt

MotionsFloorball er et forskningsbaseret idrætskoncept i Bevæg dig for livet-floorball med dokumenteret sundhedseffekt.

MotionsFloorball er let at komme i gang med og kan spilles af alle – uanset forudgående erfaring med floorball. MotionsFloorball handler om sund og effektiv motion i en uformel ramme, hvor fællesskab og gode oplevelser vægtes højt.

Hvem er MotionsFloorball for?

MotionsFloorball er målrettet både idrætsforeninger, interesseorganisationer, virksomheder og kommunale forvaltninger. Da MotionsFloorball spilles på små baner, kræver det kun et helt almindeligt lokale, lidt udstyr og en håndfuld deltagere for at tanke bliver til handling.

Uanset hvor du vil spille MotionsFloorball, kan du med hjælp fra denne drejebog let komme i gang – med garanti for højt humør på banen og sved på banen.

MotionsFloorball er baseret på forskning fra Center for Holdspil og Sundhed (Københavns Universitet) – og udviklet i samarbejde med Floorball Danmark som en del af Bevæg dig for livet – Floorball.

Spilleregler

Har du fået lyst til at prøve kræfter med MotionsFloorball, så har vi samlet spillereglerne i et overskueligt hæfte, så du hurtigt og nemt kan komme i gang.

Find MotionsFloorball-reglerne her!

Vis mere Vis mindre