Nominer din danseforening, instruktør eller ildsjæl.

Det er igen blevet tid til at nominere foreninger og frivillige til DGI Dans & Musiks priser: Årets DGI Danseinstruktør, Årets DGI Danseildsjæl og Årets DGI Danseforening.

DGI Dans & Musik vil gerne ære de instruktører, foreninger og frivillige ildsjæle som gør det muligt at gå til dans i en forening. Derfor har du nu mulighed for at indstille den/dem, du mener, der fortjener prisen. 

Vinder* din forening, instruktør eller frivillige er det ikke kun æren der står på spil med også 5.000 kr. til brug i foreningen. Der er derfor god grund til at komme i gang med nomineringerne.

Du kan nominere i alle kategorier, og du må også gerne nominere flere i en kategori. Så er der nogen i din forening, som gør det ekstra godt, er det nu, du skal nominere den/dem. 

Du finder nomineringsskabelon eller nomineringsformular under hver kategori nedenunder. 

Når du indstiller til Årets Hæderspris vil du få et nomineringsdiplom på mail, som du kan give til personen i anerkendelse af den store frivillige indsat de gør i foreningslivet.

Juryen:
DGI Dans & Musiks Idrætsledelse samt DGI Dans & Musiks medarbejdere udgør juryen, som udvælger vinderne blandt alle nominerede.

Idrætsledelsen består af frivillige Ildsjæle, som brænder for at udbrede danseglæden i Danmark. De kommer med forskellige danse- og foreningsbaggrunde.

Betingelser: 

*Der skal nomineres mindst 5 i kategorien for at der udvælges en vinder.
Årets kåringer i DGI Dans & Musik gives kun til foreninger og frivillige i DGI's medlemsforeninger.