Kurser og uddannelser

Vil du gerne være instruktør, eller underviser du allerede? Vi står klar til at hjælpe dig i gang eller videre i din udvikling.

Som kampidrætsinstruktør har du en vigtig rolle: Du står for at introducere nye udøvere til din stilart, du gør dine elever bedre, og du giver glæden ved idrætten videre.

Det er et stort arbejde, og du får så meget igen.

Når du underviser, bliver du selv endnu skarpere på din idræt, du gør noget godt for andre, og du bliver topmotiveret af at se, hvordan dine elever udvikler sig ved din hjælp.

Du kan som instruktør desuden tilmelde dig kurser inden for coaching, konflikthåndtering og ledelse. Dem finder du under foreningsledelse.

Og vil du selv være med til at afholde et kursus, hvor din klub er vært, hjælper vi dig gerne. Bare giv os et ring eller skriv en mail!

Tjek vores mange forskellige kurser til instruktører inden for kampidræt, og kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Bliv vært for et af vores kurser og invitér andre indenfor!

Alle vores kurser bliver holdt over hele landet, året rundt og altid med en lokal klub som vært.

Er det jer næste gang? Uddan instruktører i jeres egne lokaler, invitér andre indenfor og få en deltager med på kurset kvit og frit.

Vi sørger for instruktører, onlinetilmelding, PR i DGI's store netværk og meget andet. Det, I skal stå for, er lokaler, forplejning (som I får refunderet) og PR i jeres naboklubber.

Vil I være med? Så kontakt vores udviklingskonsulent og hør nærmere!