Kom på vandet med
DGI Kano, kajak & SUP

Danmarks kyststrækning, søer og åer udgør en fantastisk arena for leg, fællesskab og bevægelse. Kom og vær med!

Vand under kølen, sol på næsen og pagajen i vandet. Ikke meget kan konkurrere med en tur på vandet.

I DGI Kano, kajak & SUP arbejder vi for, at flere får mulighed for at komme ud i det blå, hvad enten det er i kajak, på SUP-board eller i kano.

Vi yder vandsportsforeninger, deres medlemmer og instruktører kompetent rådgivning, vi har relevante kurser og uddannelser, og vi tilbyder et stærkt fællesskab for vandsportsforeninger og -udøvere.

Fællesskabet og naturoplevelsen er i centrum for DGI Kano, kajak & SUP. Derfor har vi størst fokus og mest ekspertise inden for havkajak, turkano og SUP, men vi følger udviklingen inden for vandsport tæt og holder et vågent øje på både nye fartøjer som surfski og wingfoils og de mere traditionelle bådtyper som robåde og turkajakker. 

Følg os på Facebook

På DGI Kano, kajak & SUP’s facebookside kan du finde information om nye initiativer, arrangementer, kurser og events. Følg siden her.

Få vores nyhedsbrev 

Tre-fire gange om året udgiver vi et nyhedsbrev med relevante historier og tilbud fra DGI Kano, kajak & SUP. Tilmeld dig nyhedsbrevet her (du skal først indtaste dine kontaktinformationer og derefter vælge, at du vil have nyheder fra kano, kajak og SUP).

Tips og tricks 

Find masser af artikler om kajakroning, SUP og kano på motionssitet VoresPuls.