Her kan du spille krolf

Krolfklubber i hele landet står klar til at byde dig velkommen i fællesskabet, hvis du mangler nogen at spille med.

Go' motion, frisk luft og masser af hyggelige snakke i klubben om krolf og alt muligt andet. Det er noget af det, du får, hvis du melder dig ind i en krolfklub.

3 grunde til spille krolf i en klub

  1. Du bliver en del af et hyggeligt fællesskab med andre, der også elsker at komme ud i frisk luft og spille krolf 
  2. Du bliver en bedre spiller, fordi du spiller sammen med andre, der lærer dig teknikken og taktikken i spillet
  3. Du kommer ud at spille kampe mod andre spillere fra andre klubber på ture rundt i det ganske land, hvor du både bliver udfordret på banen og får hyggelige oplevelser uden for banen

Find din lokale krolfklub og prøv fællesskabet allerede i dag. Du finder en klub i dit lokalområde i søgningen længere nede på siden.

Krolf giver go' motion og hyggeligt samvær

Krolf handler om fællesskab, udfordringer og sundhed. Det er en hyggelig aktivitet og meget mere end bare tidsfordriv i sommerhuset om sommeren.

Dyrk en aktivitet med masser af frisk luft, fællesskab og udfordring med plads til både børn, unge, voksne og ældre – nybegyndere som rutinerede.

Som medlem af en klub får du masser af socialt samvær i og hyggelige oplevelser med klubfællesskabet, mens du bliver en bedre spiller.

Langt de fleste af de krolfklubber har har en god blanding af spillere, der både kan hjælpe og udfordre dig, og klubberne er gode til at byde nye medlemmer velkommen.

Så mangler du nogen at spille krolf med? Og vil du være med i et hyggeligt motionsfællesskab? Så kig forbi din lokale krolfklub. De glæder sig til at se dig.