Etape København aflyses

Kære løbevenner

Hos DGI Storkøbenhavn har vi haft gang i det helt store eftersyn af event-området. I den forbindelse har vi også kigget på vores flagskib og hjertebarn, Etape København. Et løb som blev skabt i 2014 og som er helt særlig for os og rigtig mange løbere.

Vi må desværre konstatere, at Etape København ikke har opnået en volumen i antal deltagere, som stemmer overens med de ressourcer det kræver at afholde løbet.
Det har samtidig hele tiden været vores mål, at løbet en dag ville være rent foreningsdrevet, og at det kunne bruges som en platform for bl.a. medlemsrekruttering og markedsføring af foreningerne.

Men det er desværre ikke lykkedes at finde den rigtige model for løbet fremadrettet. Derfor må vi med stor sorg meddele at Etape København 2023 er aflyst.

Var du tilmeldt Etape København 2023 får du naturligvis dine penge tilbage og en mail med mere info.

Vi vil i den forbindelse sende et KÆMPE tak for opbakningen til jer - de mange løbere og klubber – som sommer efter sommer har bakket op om Etape København Jer der har været med til at skabe Familien-Etape København og en løbefest som vi knap turde drømme om tilbage i 2014. Ingen nævnt ingen glemt.

Vi vil naturligvis også takke de mange frivillige der har ydet en enorm indsats. Uden jer havde der ikke været noget Etape København.

Her vil vi selvfølgelig sende en særlig TAK til Motionsklubben Amager og Frederiksberg IF Atletik & Motion der har været med lige siden 1. udgave af Etape København. I er bare fantastiske og I gør en forskel!

Med håb om, at vi lige pludselig ses ude på løberuterne igen.

De bedste hilsener fra
DGI Storkøbenhavn og teamet bag Etape København

Nyheder fra Etape København Vis alle artikler

Etaper 2022

Snapshots