Artikler

Tour de France vender retur til Danmark i motionsudgave

Tour de France vender tilbage til Danmark i en motionsudgave, efter Tour-arrangørernes motionscykelløb L’Etape by Tour de France nu bliver en del af DGI Hærvejsløbet.

Fundet i: Artikler

Vigtig information til deltagere: Gratis foldekop til alle

Foldekopper erstatter plastikkrus til årets DGI Hærvejsløbet. Derfor vil alle deltagere få udleveret en gratis foldekop sammen med startnummeret, som du skal have med dig i løbet af dagen.

Fundet i: Artikler

700 frivillige i gule trøjer fejrer Tour de France på Hærvejen

700 frivillige byder Tour de France velkommen til Danmark, når de iklæder sig gule trøjer med teksten ’Vive le Tour!’ til DGI Hærvejsløbet én uge før den danske Tour de France-start.

Fundet i: Artikler

DGI Hærvejsløbet får stor bevilling fra Sport Event Denmark og satser internationalt

DGI Hærvejsløbet skal med økonomisk støtte fra Sport Event Denmark udvikles til et internationalt breddeidrætsevent. Satsningen vil kunne mærkes for både de udenlandske deltagere, det danske foreningsliv og målbyen Viborg.

Fundet i: Artikler

Sådan skal du spise og drikke under DGI Hærvejsløbet

Har du styr på, hvad, hvornår og hvor meget du skal spise og drikke under DGI Hærvejsløbet? Her er nogle gode tips til, hvordan du sikrer gode ben hele vejen til Viborg.

Fundet i: Artikler

PurePower leverer god energi til DGI Hærvejsløbet

Den danske sportsernæringsproducent PurePower er ny energipartner for DGI Hærvejsløbet. Deltagerne kan se frem til at møde PurePowers energibarer- og drikke i startkuverten og depoterne.

Fundet i: Artikler

Virksomheder til Hærvejsløbet: Ege Carpets styrker kulturen, trivslen og fællesskabet på arbejdspladsen

Sundhed, trivsel, fællesskab og relationer. Det er nogle af årsagerne til, at Ege Carpets’ medarbejdere mødes på kryds og tværs af afdelinger for at cykle sammen til DGI Hærvejsløbet, og det kommer virksomheden til gode.

Fundet i: Artikler

Virksomheder til Hærvejsløbet: SSAB cykler sig til stærkere kunderelationer

Stålkoncernen SSAB inviterede sidste år udvalgte kunder med til DGI Hærvejsløbet for at styrke forholdet og relationerne. Det blev en så stor succes, at de gør det igen i år.

Fundet i: Artikler

Charlotte, 160 km landevej: En fed måde at være sammen på

Charlotte Hald kørte DGI Hærvejsløbet for første gang i 2021 på ruten fra Vejen til Viborg på 160 kilometer. Hun nød at dele turen og oplevelsen med sin kæreste og storebror.

Fundet i: Artikler

Ole, 160 km landevej: Det bedste løb, jeg kender

Ole Mikkelsen er en erfaren motionscyklist med flere lange motionscykelløb på CV’et. Han ved, hvad der gør et løb godt. Og ifølge ham er DGI Hærvejsløbet det bedste.

Fundet i: Artikler
1/3