Artikler

Karina, 75 km landevej: Vi nød det virkelig meget

Karina Palmquist deltog i 2021 for første gang i DGI Hærvejsløbet. Sammen med tre veninder kørte hun landevejsruten fra Nr. Snede, og både rute, depoter og stemning får topkarakter.

Fundet i: Artikler

Steen, 95 km gravel: Mange steder sagde vi: ’Hold op, hvor er det flot’

Steen Jessen fra Kjellerup Cykelklub var med, da DGI Hærvejsløbets gravelrute blev kørt for første gang i 2021. Han er begejstret for den afvekslende rute, de flotte områder og de lækre depoter.

Fundet i: Artikler

Roland, 275 km landevej: Derfor vender jeg altid tilbage til DGI Hærvejsløbet

Roland Christiansen har deltaget på DGI Hærvejsløbets længste distance flere gange, end han kan huske. Han og kammeraterne bliver ved med at vende tilbage af tre årsager: Gode ruter, høj sikkerhed og oplevelsen i depoterne.

Fundet i: Artikler

Vær med, når vi cykler sammen på Hærvejen i 2020 – hver for sig

I fire uger i juni sætter vi Hærvejen i bevægelse – læg din træningstur/cykeltur ud omkring Hærvejen og find et Hærvejsskilt eller et fedt Hærvejsmotiv, som skal med på en selfie.

Fundet i: Artikler

DGI Hærvejsløbet 2020 er aflyst

Danmarks største motionscykelløb, DGI Hærvejsløbet, bliver ikke til noget i år. Situationen omkring Coronavirus betyder, at løbet nu endegyldigt er aflyst i 2020.

Fundet i: Artikler

DGI og Cykelpartner.dk indgår partnerskab

Når DGI Hærvejsløbet igen løber af stablen lørdag 27. juni 2020, bliver meget som det plejer. Men alligevel ikke helt som tidligere. DGI Hærvejsløbet har indgået en udviklende partnerskabsaftale med Cykelpartner.dk som medarrangør og partner, og dermed har de to aktører slået sig sammen i et stærkt og innovativt samarbejde.

Fundet i: Artikler

Ægteparret Thomas og Trine, 60 km MTB: Der var styr på det

I 2018 talte vi med en række deltagere både inden og efter deres deltagelse i DGI Hærvejsløbet. Her er det ægteparret Thomas og Trine, der sammen deltog på MTB-ruten på 60 kilometer.

Fundet i: Artikler

Kjeld, 40 km MTB: Det bedste er at være sammen med klubkammeraterne

I 2018 talte vi med en række deltagere både inden og efter deres deltagelse i DGI Hærvejsløbet. Her er det Kjeld Thomsen, som deltog på MTB-ruten på 40 kilometer.

Fundet i: Artikler

Elsebeth, 110 km MTB: En fest på cyklen

I 2018 talte vi med en række deltagere både inden og efter deres deltagelse i DGI Hærvejsløbet. Her er det Elsebeth Broch Knudsen, der deltog på MTB-ruten på 110 kilometer.

Fundet i: Artikler

Preben, 165 km MTB: Det bedste er samværet og depoterne

I 2018 talte vi med en række deltagere både inden og efter deres deltagelse i DGI Hærvejsløbet. Her er det Preben Brouw, der deltog på MTB-ruten på 165 kilometer.

Fundet i: Artikler
1/2