Artikler

Projekt bygger bro mellem unge, idræt og foreningsliv

Elevdrevne idrætsfællesskaber på uddannelsesinstitutioner kan øge unges trivsel og bygge bro til foreningslivet.

Fundet i: Artikler

Skydning på skoleskemaet kan hjælpe børn med ADHD

Skydeidræt i skoletiden lærer børn med ADHD at fokusere og opleve ro. Det viser ny forskning fra Syddansk Universitet, der har kigget på effekterne af skydeprojektet DGI FOKUS.

Fundet i: Artikler

Underviser: Jeg vil ikke undvære DGI på vores skole

Friskolen Vellev er seks år gammel og havde brug for en retning - den retning blev en DGI certificering.

Fundet i: Artikler

Børn og dagplejere i Syddjurs får nu endnu mere bevægelse og glæde i hverdagen

Det sidste år har Syddjurs kommunale dagpleje haft endnu større fokus på motorik, leg og bevægelse gennem et DGI certificeringsforløb. Det har givet dagplejebørnene på Syddjurs mere selvtillid og en endnu mere aktiv hverdag. Samtidig har de 86 nu DGI certificerede dagplejere oplevet en styrket faglighed, arbejdsglæde- og fællesskab.

Fundet i: Artikler

Bevægelse i naturen skal bygge bro til foreningslivet for udfordrede unge

Den særligt tilrettelagte ungdomsuddannelse (STU) i Næstved er som den første i landet blevet DGI-certificeret, og de håber, at det kan være med til at bygge bro til foreningslivet - til fordel for både foreningerne og de unge.

Fundet i: Artikler

Brøndagerskolen har fået endnu mere bevægelse og leg på skemaet

De fleste ved, at det er sundt at bevæge sig, men hvordan får man sat det på skoleskemaet? Det har Brøndagerskolen i Albertslund fundet svaret på sammen med idrætsorganisationen DGI.

Fundet i: Artikler

Bevægelse giver hjernen et break

Projekt KICK giver sved på panden, øget fokus i undervisningen og bedre fællesskab i klassen for elever og lærere på dyrepasseruddannelsen i Roskilde. Opskriften derpå? Masser af bevægelse og sjov leg!

Fundet i: Artikler

Vi er ikke endnu et integrationsprojekt

LONG READ: For eliteløberen Esben Hornum er passionen for løb frøet, der får fællesskabet til at spire på tværs af forskellighed. Mo's Friends er en løbeklub - og meget mere end det.

Fundet i: Artikler

DGI til alle politikere: Husk idrætsforeningerne er noget ganske særligt

Op til folketingsvalget den 5. juni har DGI’s formand Charlotte Bach Thomassen et klart budskab til alle politikere: Husk at idrætsforeningerne er noget helt særligt.

Fundet i: Artikler

Dans, sang og musik skal inspirere flere seniorer til at være mere aktive

Mere end 10.000 seniorer skal opleve glæden ved aktive fællesskaber, når projektet Hold Hjernen Frisk udvider tilbuddene med aktiviteter inden for dans, sang og musik.

Fundet i: Artikler
1/8