Artikler

Kom med, når DGI og 52 kommuner satser på fremtidens frivillige: de unge

Over halvdelen af landets kommuner sætter sammen med DGI fokus på unge og deres frivillige engagement igennem gratis workshops. Her kan foreninger få konkrete råd og inspiration til at tiltrække unge – til gavn for både unge og foreningen.

Fundet i: Artikler

Nyt ambitiøst initiativ vil udskifte ensomhed med fællesskab blandt unge

Alt for mange unge føler sig svært ensomme. Mary Fonden står i spidsen for et nyt og omfattende initiativ, hvor DGI og udvalgte idrætsforeninger også spiller en rolle.

Fundet i: Artikler

Stort studie: Klar sammenhæng mellem idræt og trivsel

En undersøgelse fra Idrættens Analyseinstitut (Idan) slår endnu en gang fast, at idrætsvaner og trivsel hænger sammen. I Bevæg dig for livet har der længe været fokus på de mentale gevinster ved idræt og motion.

Fundet i: Artikler

Unges fysiske og mentale sundhed har konsekvenser i voksenlivet

Unges sundhed og trivsel hænger tæt sammen med, hvordan de klarer sig senere i livet. Det viser en ny rapport.

Fundet i: Artikler

Ondt i trivslen i "verdens bedste børne- og ungeland"

Mange børn og unge mistrives - og kurven går den forkerte vej. Men hvad er det gode børneliv, hvad kalder ungdommen på, og hvor fejler de voksne omkring dem? Det var nogle af temaerne på DGI's konference forud for Landsstævnet i Svendborg.

Fundet i: Artikler

Kedelig placering i EU: Danske børn og unge blandt dem, der bevæger sig mindst

Danske børn og unge er blandt bundskraberne i Europa, når det handler om fysisk bevægelse. DGI og tre andre organisationer sender derfor en opfordring til Christiansborg: Der skal mere bevægelse – ikke mindre – i den danske folkeskole.

Fundet i: Artikler

Vær et team af instruktører

I et godt seniorliv kan der både være plads til børnebørn, rejser og mange andre aktiviteter, selvom man er leder for et idrætshold eller to. Det handler om at være et team i ledelsen.

Fundet i: Artikler

885 børn og unge fik friplads til sommerens idrætsskoler

Fripladserne blev tildelt børn af enlige forsørgere, fra socialt udsatte boligområder, med særlige behov samt ukrainske flygtninge.

Fundet i: Artikler

DGI og kommunerne styrker samarbejdet om events på Landsstævne

Repræsentanter for landets kommuner og DGI samlet på Landsstævnet i Svendborg for at udveksle erfaringer om arbejdet med events og hvordan partnerskaber styrker både store og små fællesskaber.

Fundet i: Artikler

Masser af idræt og fællesskab til 20.000 børn og unge gennem hele sommeren

Foreløbig er godt 17.000 børn og unge tilmeldt de forskellige sommerskoler, som DGI afholder sommeren igennem sammen med et hav af foreninger. Dermed kan børn og unge igen i år nyde en aktiv ferie fyldt med idrætsglæde sammen med andre børn, forældre og bedsteforældre.

Fundet i: Artikler
1/16