Artikler

Over 1500 fripladser til børn og unge: Økonomi må ikke stå i vejen for en aktiv sommer

Familiens økonomi skal ikke være en barriere for, at børn og unge får en oplevelse på en af DGI’s over 450 idrætsskoler. DGI stiller over 1500 fripladser til rådighed i sommerferien.

Fundet i: Artikler

Landsbyklynger gør landsbyer mere robuste

Landsbyer, der samarbejder i en klynge, gør den enkelte landsby mere robust. Det viser en evaluering fra Aalborg Universitet, som har undersøgt landsbyklynger i hele Danmark.

Fundet i: Artikler

Solbakken i Randers er første DGI-certificerede plejecenter

Tirsdag blev Solbakken første plejecenter certificeret af DGI. Fokus på bevægelse gør en positiv forskel for både beboere og personale.

Fundet i: Artikler

Inspiration til sjov leg sammen - hver for sig

Få ideer til leg, som har bevægelsesglæden og fællesskabet i centrum. Se listen, som er tilpasset aldersgrupper i både skole og institution.

Fundet i: Artikler

Konkurrencer og kahoots: TRIBE-elever dyrker stadig sammenholdet virtuelt

Selvom TRIBE-eleverne fra Aarhus Katedralskole ikke kan mødes fysisk, holder de sig stadig aktive sammen med ugentlige Kahoot!-quizzer og forslag til aktiviteter.

Fundet i: Artikler

Rekordmange seniorer er aktive

Der kommer flere og flere seniorer – også af den aktive slags i idrætsforeningen. Den udvikling genkender de i Copenhagen FC 60+, hvor 45 seniorer motionerer krop og lattermuskler.

Fundet i: Artikler

Fuld Fart-projekt puster selvtillid i usikre børn

Randers Kommune tager ekstra hånd om en gruppe børn, der kæmper med usikkerhed og sociale relationer ved at introducere dem for foreningslivet.

Fundet i: Artikler

Tag hånd om sårbare medlemmer under corona-krisen

Som træner eller foreningsleder kan du med fordel række ud til de medlemmer, der har det ekstra svært under corona-krisen. Få gode råd til, hvordan du gør.

Fundet i: Artikler

LONG READ: Et frirum for Martin

Han er 24 år og førtidspensionist med aspergers og angst. Men i skytteklubbens kælder har han fundet nøglen til et fællesskab og en ro, som giver ham lyst til at komme ud af døren.

Fundet i: Artikler

Corona - hvad anbefaler DGI?

Der er nu grønt lys til både indendørs og udendørs idræt. Hold øje med retningslinjerne.

Fundet i: Artikler
1/11