Artikler

Idérige unge vil udvikle idrætten

Fællesskab og social ansvarlighed gik igen, da unge idémagere gav deres bud på, hvad der kan få flere unge i bevægelse. Her er listen over de 18 vinderidéer fra Idrættens IdéLab på UFM.

Fundet i: Artikler

Bowls er socialt og taktisk - perfekt til seniorer

Fysikken er underordnet, så længe hovedet er skruet ordentligt på. Det sociale og taktiske spil bowls hitter blandt seniorer.

Fundet i: Artikler

Aktive seniorer får et længere liv uden sygdom

Ugentlig motion kan holde aldersrelaterede sygdomme og skavanker på afstand. Lidt bevægelse er bedre end ingenting – og mere er endnu bedre, siger professor.

Fundet i: Artikler

Projekt bygger bro mellem unge, idræt og foreningsliv

Elevdrevne idrætsfællesskaber på uddannelsesinstitutioner kan øge unges trivsel og bygge bro til foreningslivet.

Fundet i: Artikler

Skydning på skoleskemaet kan hjælpe børn med ADHD

Skydeidræt i skoletiden lærer børn med ADHD at fokusere og opleve ro. Det viser ny forskning fra Syddansk Universitet, der har kigget på effekterne af skydeprojektet DGI FOKUS.

Fundet i: Artikler

Underviser: Jeg vil ikke undvære DGI på vores skole

Friskolen Vellev er seks år gammel og havde brug for en retning - den retning blev en DGI certificering.

Fundet i: Artikler

Børn og dagplejere i Syddjurs får nu endnu mere bevægelse og glæde i hverdagen

Det sidste år har Syddjurs kommunale dagpleje haft endnu større fokus på motorik, leg og bevægelse gennem et DGI certificeringsforløb. Det har givet dagplejebørnene på Syddjurs mere selvtillid og en endnu mere aktiv hverdag. Samtidig har de 86 nu DGI certificerede dagplejere oplevet en styrket faglighed, arbejdsglæde- og fællesskab.

Fundet i: Artikler

Bevægelse i naturen skal bygge bro til foreningslivet for udfordrede unge

Den særligt tilrettelagte ungdomsuddannelse (STU) i Næstved er som den første i landet blevet DGI-certificeret, og de håber, at det kan være med til at bygge bro til foreningslivet - til fordel for både foreningerne og de unge.

Fundet i: Artikler

Brøndagerskolen har fået endnu mere bevægelse og leg på skemaet

De fleste ved, at det er sundt at bevæge sig, men hvordan får man sat det på skoleskemaet? Det har Brøndagerskolen i Albertslund fundet svaret på sammen med idrætsorganisationen DGI.

Fundet i: Artikler

Bevægelse giver hjernen et break

Projekt KICK giver sved på panden, øget fokus i undervisningen og bedre fællesskab i klassen for elever og lærere på dyrepasseruddannelsen i Roskilde. Opskriften derpå? Masser af bevægelse og sjov leg!

Fundet i: Artikler
1/8