Artikler

Unges fysiske og mentale sundhed har konsekvenser i voksenlivet

Unges sundhed og trivsel hænger tæt sammen med, hvordan de klarer sig senere i livet. Det viser en ny rapport.

Fundet i: Artikler

Ondt i trivslen i "verdens bedste børne- og ungeland"

Mange børn og unge mistrives - og kurven går den forkerte vej. Men hvad er det gode børneliv, hvad kalder ungdommen på, og hvor fejler de voksne omkring dem? Det var nogle af temaerne på DGI's konference forud for Landsstævnet i Svendborg.

Fundet i: Artikler

Kedelig placering i EU: Danske børn og unge blandt dem, der bevæger sig mindst

Danske børn og unge er blandt bundskraberne i Europa, når det handler om fysisk bevægelse. DGI og tre andre organisationer sender derfor en opfordring til Christiansborg: Der skal mere bevægelse – ikke mindre – i den danske folkeskole.

Fundet i: Artikler

Vær et team af instruktører

I et godt seniorliv kan der både være plads til børnebørn, rejser og mange andre aktiviteter, selvom man er leder for et idrætshold eller to. Det handler om at være et team i ledelsen.

Fundet i: Artikler

885 børn og unge fik friplads til sommerens idrætsskoler

Fripladserne blev tildelt børn af enlige forsørgere, fra socialt udsatte boligområder, med særlige behov samt ukrainske flygtninge.

Fundet i: Artikler

DGI og kommunerne styrker samarbejdet om events på Landsstævne

Repræsentanter for landets kommuner og DGI samlet på Landsstævnet i Svendborg for at udveksle erfaringer om arbejdet med events og hvordan partnerskaber styrker både store og små fællesskaber.

Fundet i: Artikler

Masser af idræt og fællesskab til 20.000 børn og unge gennem hele sommeren

Foreløbig er godt 17.000 børn og unge tilmeldt de forskellige sommerskoler, som DGI afholder sommeren igennem sammen med et hav af foreninger. Dermed kan børn og unge igen i år nyde en aktiv ferie fyldt med idrætsglæde sammen med andre børn, forældre og bedsteforældre.

Fundet i: Artikler

Undersøgelse: Danskerne er bekymrede for børn og unges trivsel

6 ud af 10 danskere mener, at der er for stort fokus på at præstere og opnå resultater. DGI's formand kalder til øjeblikkelig handling.

Fundet i: Artikler

Børneforældre: En varieret skoledag er vigtig

81 procent af børneforældrene mener, det er vigtigt, at deres børn bevæger sig i skoletiden, og 75 procent mener, at en varieret skoledag er vigtig. Det kalder på handling, mener DGI.

Fundet i: Artikler

Et børnehus skabt til bevægelse

I Brønderslev Kommune skal alle borgere bevæge sig for livet. Også de mindste, som skal have det ’ind med modermælken’. Et vigtigt fokus, siger forsker.

Fundet i: Artikler
1/15