Artikler

SMART Training giver tankevækkende resultater

Et projekt fra UCL Erhvervsakademi og professionshøjskole peger på, at SMART Training kan styrke de kognitive evner hos mennesker med sclerose.

Fundet i: Artikler

En praksisnær og åben skole skal modvirke mistrivsel

Folkeskolen er igen til politisk debat. Og idrætsforeningerne er en del af løsningen, hvis bevægelse og åben skole for alvor skal slå igennem i folkeskolen.

Fundet i: Artikler

KICK er en kommunal succes i Aalborg

KICK øger trivslen, giver bedre fællesskab og en unik indsigt i idrættens glæder for erhvervsskolerne i Aalborg Kommune. Samarbejdet med DGI er en nem og hurtig måde at få idræt, sammenhold og struktur ind i erhvervsuddannelserne i kommunen.

Fundet i: Artikler

Klor, bølger og latter sikrer trivslen på Frederiksbjerg Skole

AGF Svømning og Frederiksbjerg Skole har med midler fra Undervisningsministeriet indgået et samarbejde, der skal sikre trivslen og fællesskabet blandt eleverne.

Fundet i: Artikler

Mænds sundhed er et samfundsproblem

Vi kan spare det offentlige millioner, hvis vi tager ansvar for den danske mands sundhed, siger Svend Aage Madsen, formand for Forum for Mænds Sundhed.

Fundet i: Artikler

Fuld fart ind i foreningen

Randers GF har fundet en god opskrift på at få foreningsuvante børn med i fællesskabet. Tæt samarbejde med fem folkeskoler er altafgørende.

Fundet i: Artikler

Corona tærer på folkesundheden, men baner også vejen for givtige samarbejder

Under corona har stramme restriktioner forværret folkesundheden. Hvordan kan den genetableres? Det blev drøftet til et onlineevent, stablet på benene af Erhvervslivet, den offentlige sektor og civilsamfundet repræsenteret ved Dansk Erhverv, Diabetesforeningen og DGI.

Fundet i: Artikler

Move For Fun eksporterer dansk bevægelsesglæde til børn i flere lande

Socialt udsatte børn i flere lande skal opleve glæden ved at bevæge sig. Det er målet med det nye projekt, Move For Fun, som DGI, Novo Nordisk og den internationale breddeidrætsorganisation ISCA står bag.

Fundet i: Artikler

DGI jubler over flere penge til idrætsfaciliteter i København

Regeringens hovedstadsudspil giver København og Frederiksberg kommuner lov til at bygge flere idrætsfaciliteter. Det er utroligt vigtigt for børn og unges trivsel og de lokale fællesskaber, lyder det fra DGI.

Fundet i: Artikler

Flere børn med indvandrerbaggrund skal ind i foreningsfællesskabet

Et nyt samarbejde mellem DGI, DBU, DIF og regeringen skal sikre, at flere børn og unge med indvandrerbaggrund bliver aktive i foreningslivet

Fundet i: Artikler
1/14