Udforsk gravelcykling med DGI

Hop med på gravelbølgen og tag med DGI Cykling på eventyr på grusvejene. Vi tilbyder en lang række events og social rides inden for gravelcykling.

Gravelcykling er på få år blevet mere og mere populært blandt motionister, fordi det tilbyder en helt anden oplevelse på cyklen. Som navnet indikerer foregår det blandt andet på grusveje, men du kan køre på alt fra almindelige asfalterede landeveje til skov-, mark- og grusveje i dit lokalområde. På den måde er der stadig fart på cyklen, men du får en anden naturoplevelse, og så har disciplinen en art 'adventure' over sig, fordi du kan opdage nye steder, hvor du ofte ikke vil komme med racercyklen.

I DGI kører vi oftest gravel i regi af vores koncept Kaffegrums & Grusveje, hvor alt det bedste kombineres: en god træningstur/social ride, natur og en hyggelig afslutning med snak om turen og selvfølgelig en god kop kaffe m.m.. 

Gravel køres ofte på steder, hvor andre også færdes og nyder naturen, så de tre K'er er altid gode at have med på turen: Kør hensynsfuldt, kør hvor du må, og kør ansvarligt! Nedenfor kan du se det nye gravel kodeks som DCU, DIF og DGI har udarbejdet. Du kan også læse mere HER.