DGI Nordjylland

Foreningslivet er kickstartet igen, og nu er det tid til for alvor at vise jeres fællesskab og begejstring frem. Vi er klar til at hjælpe med genåbning af foreningen med konkrete svar og sparring.

Sommerferie og telefontider

Kontoret går på sommerferie, men det er stadig muligt for dig at komme i kontakt med os, hvis du har spørgsmål eller udfordringer. Vores hovedtelefon er nemlig åben - men begrænset tid. 

Telefontiderne fra uge 28 - 30 er:

  • Mandag - torsdag: 10-14
  • Fredag: 10-12.30

Der er normale telefontider igen fra uge 31. 

Du kan ringe til os på tlf. 7940 4150.

Vi ønsker alle en rigtig god sommer. 

Så er der atter fuld fart på genstarten - og vi kan alle komme tilbage til et mere normalt foreningsliv. Vi er begejstrede, og ved at I er rigtige mange derude, som har det på samme måde. 

Vi skal have kickstartet foreningens fællesskab og vi er klar med al den hjælp, sparring og vejledning vi kan mønstre. Kontakt den konsulent du er vant til at tale med eller ring til på 79 40 41 50. 

Få flere med i bestyrelsen

Det er ikke altid verdens nemmeste opgave et rekruttere til bestyrelsesposterne i foreningen.

Vi hjælper dig her med tips og tricks til at gøre det sjovere og nemmere.

Få inspiration her

Skab et stærkt foreningsliv i mindre lokalsamfund 

Få en række gode råd til, hvordan I bl.a. kan gentænke aktivitets- og betalingsstrukturer i jeres forening, så I bliver mere attraktive over for potentielle nye medlemmer og frivillig. 

Find de gode råd her

Gode råd til rekruttering af medlemmer 

Vi har samlet en række gode råd til, hvad I skal huske for at rekruttere gamle og nye medlemmer til foreningen. Det er både råd til træneren, foreningslederen og til jeres kommunikation og markedsføring. 

Tjek de gode råd ud