DGI Nordjylland

Vores mål er, sammen med foreningslivet, at få endnu flere nordjyder til at være fysisk aktive. Det skal være nemt at få adgang til motion og bevægelse for alle - og nemt at drive forening.

Hjælp til kommunikation og markedsføring

Kommer I helt ud over rampen med foreningens tiltag?

Ofte er det ikke meget der skal til for at budskabet trænger direkte ind til målgruppen - men I er i skarp konkurrence med mange andre, der gerne vil i kontakt med medlemmerne.

Se, hvordan vi kan hjælpe din forening her

Vi går tæt på foreningslivet

Her er din indgang til fællesskabet DGI Nordjylland. Et medlemskab åbner op for en verden af muligheder - og det kan være svært at holde et overblik over det hele. Nedenstående slider giver et lille indblik - og finder du noget spændende, er du altid velkommen til at kontakte os og høre mere.

DGI er et ekstra bestyrelsesmedlem

DGIs lokale forankring giver mulighed for at danne tætte relationer mellem forening, kommune og organisationer. Vi vægter samarbejdet højt i vores hverdag. Det er i samarbejdet at vi flytter mest - og udnytter ressourcerne bedst muligt. 

DGI er det ekstra bestyrelsesmedlem I kan kalde på, når behovet opstår. Bestyrelses- og foreningsarbejdet rummer uendelige muligheder - og er der områder, hvor I har brug for sparring eller hjælp, så er vi der. 

Vi mødes på jeres banehalvdel

Vores udgangspunkt er din forening. Vi ved at der ikke eksisterer "one size fits all" i foreningslivet. Til gengæld er der en lang række eksempler på hvad der virker - og det er netop det vi sammen skal have udbredt, så vi alle bliver skarpere.

Alle vores konsulenter har rødder i Nordjyske foreningsliv og kender til alle de udfordringer, muligheder og glæder foreningslivet rummer. De er sparringspartneren I kan spille bold med - og er der emner som vi ikke umiddelbart har viden om, så ved vi hvem i organisationen der har. testlink