Jump4fun

Jump4fun er et træningstilbud for 6-16 årige børn og unge med overvægtsproblematikker. Vi laver træning, hvor sjov, sammenhold og opbakning er kodeordene.

Dit barn kan gå til Jump4fun i flere foreninger, som udbyder forskellige idrætsgrene. Fælles for holdene er, at det skal være sjovt, og dit barn skal have lyst til at komme igen. I skal bare møde på det hold, I ønsker at deltage på, så sørger instruktørerne for en masse gode oplevelser og træning. Tjek vores holdoversigt nederst på siden. Uanset om det er gymnastik, badminton, svømning eller noget helt fjerde, er det fælles for alle hold, at børnene får rørt sig, et smil på læben og møder nye venner.

Før du tilmelder dit barn

Er I blevet nysgerrige og vil I gerne finde ud af, om Jump4fun er noget for jer?
Der er løbende tilmelding til alle holdene, men kom gerne forbi til en prøvetime, inden I tilmelder jer. Instruktørerne vil meget gerne have besked den første gang I kommer, så de kan tage godt imod jer. Kontakt- og tilmeldingsoplysninger finder I længere nede på siden under punktet "Jump4fun holdoversigt".

Mere end bare træning

Vi inviterer også jeres og andre familier fra Jump4fun til fællesarrangementer med fx træning, madlavning og undervisning i sund mad. Derudover afholder vi bevægelseslejre på julemærkehjemmene på Sjælland, hvor dit barn også er velkommen til at deltage. 

Pris

Prisen for hele sæsonen, på 11 måneder, er 400 kr. ved én ugentlig træning og 800 kr. ved to ugentlige træninger.

Vi hjælper dig gerne

Hvis du gerne vil vide mere, har transportproblemer, dit barn er nervøs for at starte på et hold eller hvad det nu kunne være, så tøv ikke med at kontakte os. Ved fælles hjælp løser vi de udfordringer, der måtte være.

Til Jump4fun er børnene ligestillede. Min datter er virkelig glad for det.

Jump4fun-forælder