Jump4fun

Jump4fun skaber idrætstilbud til overvægtige børn og unge.
Målet er, at fysisk aktivitet og idræt skal blive en glædelig del af børnenes hverdag.

Jump4fun er bevægelse for dig, der ikke er vant til at bevæge dig og som har lidt for meget på sidebenene. Vi laver en masse sjove lege og motion, hvor sammenhold og opbakning er kodeordene. Vi prøver mange forskellige slags sport og idrætsgrene ud fra deltagernes ønsker og fantasi: boldlege, leg og bevægelse i skoven, kampsport, redskabsspring, bevægelseslege, aqua-jogging, akrobatik, boksning, fitness og meget mere. På den måde kan du finde ud af, hvilken idræt, der passer bedst til dig! 

Motion og meget mere

Vi inviterer også dig og din familie til at møde de andre Jump4fun-hold og deres familier til fællesarrangementer, med fx motion, madlavning, undervisning i sund kost og madplaner på programmet.

Kontingent der er til at betale

Vi ved, at mange forældre har svært ved at betale høje kontingenter – derfor er Jump4fun næsten gratis. Det koster 400 kr. for 1 ugentlig træning og 800 kr. for 2 ugentlige træningsgange. Det er lidt under 60 kr. om måneden, og på de fleste Jump4fun-hold er der 2 ugentlige træningsgange.

Vi hjælper dig gerne

Er du blevet nysgerrig og vil gerne prøve, om Jump4fun er noget for dig? Så ring eller sms til instruktøren på det hold, du gerne vil starte på. Her på siden kan du downloade holdoversigt med en liste over alle holdene og telefonnumre til instruktørerne. Hvis du eller dine forældre gerne vil vide mere, har transportproblemer eller er nervøse for at starte på et hold eller hvad det nu kunne være, så tøv ikke med at ringe til os. Ved fælles hjælp løser vi de problemer, der måtte være.

Til Jump4fun er børnene ligestillede. Min datter er virkelig glad for det.

Jump4fun-forælder

Kom og prøv jump4fun

Hvor og hvornår? Der er løbende tilmelding til alle holdene. Første gang du kommer, skal du ringe eller SMS'e til instruktøren, så du kan få besked, hvis der er ændringer i tid eller sted. Når du har prøvet, om Jump4fun er noget for dig, så kan dine forældre tilmelde dig via den specifikke forenings hjemmeside. Og er man først tilmeldt ét hold, så kan man også komme på besøg på alle de andre Jump4fun hold. Vores folder på højre side beskriver Jump4fun.

Her kender alle hinanden og hvis man ikke gør, så lærer man hinanden at kende, og det er som om du træder ind Narnia - bare i din egen version.

Jump4fun-deltager

Om Jump4fun

Jump4fun er et specialtilrettelagt bevægelsestilbud til overvægtige børn og unge. Konceptet er udviklet i et samarbejde mellem Overvægtsambulatoriet på Nordsjællands Hospitals børne- og ungeafdeling, Julemærkefonden og DGI Nordsjælland. I Jump4fun arbejder vi med at udvikle bevægelsesglæde, selvværd, kropsbevidsthed, motorik, muskelstyrke og kondition. Der er støttende foranstaltninger til familier, der har behov for særlig opbakning.

Deltagerne bliver rekrutteret via hospitaler, Julemærkehjem og gennem sundhedsplejersker og familiekonsulenter i kommunerne. Andre læser om Jump4fun i avisen eller på nettet, på biblioteket eller hos lægen.

Jump4fun var i projektfasen i sæsonen 13/14 finansieret af Trygfonden, Ministeriet for børn, ligestilling, integration og sociale forhold, Lauritzen Fonden og Tranes fond. Vi har herudover modtaget sponsorater fra Nike, Hillerød Kræmmermarked, og REMA 1000. Fra september 2014 er konceptet i drift og forankret i en 3 årig periode med bevillinger fra nordsjællandske kommuner.

Jump4fun har 1. september 2014 modtaget støtte fra Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse til udbredelse på resten af Sjælland samt Fyn, i løbet af de kommende 3 år.

Om Jump4fun nature

I Sorø Kommune er Jump4fun blevet til Jump4fun nature, der er støttet af Den Sociale Naturstyrelse i en 3 årig periode. Hos Jump4fun nature bruges naturen aktivt som trænings- og legeplads. Her er mulighed for at udforske de spændende bevægelsesmuligheder vi finder i naturen.