Idrætskonference - Albertslund Kommune

Hvornår
23. maj 2024 kl. 17:00 til 21:00
Hvor
Albertslund Stadion/haller, Skallerne 14, 2620 Albertslund, Danmark
Hvem
Trænere
Ledere

Nummer
202417853106

Kom og bliv inspireret til at udvikle din forening

I samarbejde med DGI inviterer Albertslund Kommune til en idrætskonference for alle foreninger i Albertslund Kommune.

Kom og få inspiration til at udvikle din forening, hør om fremtidens tendenser, og bliv klædt på til at få endnu flere børn og unge med i foreningslivets fællesskaber. Aftenen byder på både fælles oplæg og workshops du selv vælger. Der er workshops både for dig der sidder i bestyrelsen og for dig der er træner. Hvis du besidder begge roller, er du velkommen til at vælge frit. Alle workshops er praksisorienteret, så det er nemt at omsætte ude i din forening. Læs mere om de forskellige workshops og se programmet nedenfor.

Det er gratis at deltage, det kræver blot en tilmelding. 

Idrætskonference i Albertslund Kommune den 23. maj 2024 - Børn og unge i forening

Kl. 17.00 - 17.30 - Velkommen og præsentation af den nye idrætspolitik v. Hediye Temiz, formand for Kultur- og Fritidsudvalget i Albertslund Kommune

Kl. 17.30 - 18.15 - Workshops runde 1 - Læs mere om de forskellige workshops nedenfor

Kl. 18.15 - 19.00 - Pause m. aftensmad

Kl. 19.00 - 19.45 - Workshops runde 2 - - Læs mere om de forskellige workshops nedenfor

Kl. 20.00 - 20.45 - Inspiration fra foreningslivet i Albertslund Kommune

Kl. 20.45 - 21.00 - Fælles afrunding og tak for i dag


Workshops

Kommunikation på sociale medier med fokus på flere frivillige (Bestyrelsesfokus)

Sociale medier er effektive kommunikationskanaler, når det kommer til tiltrækning og fastholdelse af frivillige. På denne workshop sætter vi fokus på, hvordan I kan arbejde strategisk med sociale medier og målrette jeres kommunikationsindsats mod at motivere den enkelte, skabe engagement og fastholde de frivillige i foreningen.

 

Fremtidens forening (Bestyrelsesfokus)

Hvordan sikrer du, at din forening er attraktiv om bare få år? På workshoppen præsenteres I for hvilke trends og tendenser, der vil påvirke jeres forening i fremtiden. I får samtidig et indblik i, hvordan I får frigjort tid til at sætte udvikling på dagsorden – i en presset hverdag, hvor den daglige drift fylder.

 

Fundraising (Bestyrelsesfokus)

Ønsker din forening at søge penge til aktiviteter, udstyr, rejser eller faciliteter? Så kom og hør, hvordan man kan gribe det an – helt uden at være fundraising-ekspert.

På workshoppen fortæller Anja Sølund, der er formand i Ørslev Idrætsforening, om hvordan de som forening har grebet opgaven med at søge penge til en ny fitnessfacilitet an.

Kom og få ny inspiration til at søge penge og få sparring, så din idé kan blive til virkelighed.

 

Flere kan løfte mere – involver dine medlemmer (Trænerfokus)

Forening er noget, vi gør med hinanden. Få idéer til, hvordan du som træner kan arbejde henimod en kultur, hvor flere tager ansvar for, at træningen lykkes godt i fællesskab. Målet er, at du kan bevare glæden og overblikket. Få tips til, hvordan kan du involvere ungtrænere, trænerspirer, deltagere og forældre, så I kan løfte sammen og spille alle bedre til glæde for medlemmerne, trænere og klubben. På med ja-hatten og vær med til at se muligheder.

 

Idræt for alle (Trænerfokus)

Hvordan skaber du en god træningskultur, hvor der er plads til alle og hvor alle føler sig som en del af fællesskabet? På denne workshop får du redskaber og konkrete øvelser til at skabe et trygt og motiverende idrætsmiljø hvor alle kan være med.

Den gode velkomst og det stærke fællesskab (Trænerfokus)

Hvordan tager du imod nye potentielle medlemmer, så de føler sig inkluderet og får lyst til at komme igen? På workshoppen sætter vi fokus på den gode velkomst (før – under – efter) og kommer med gode råd til hvordan du kan sætte ekstra fokus på det sociale og fællesskabet på holdet.

Marianne Høyer, Malene Rothmann Hjalager, Camilla Bræstrup, Kit Frøling, Anja Sølund, Mette Teinholt Finne

Andre spændende arrangementer

Vi har desværre ingen aktuelle arrangementer at tilbyde dig lige nu.

Hvis du vil have information om arrangementer i støbeskeen, så kontakt dit lokale DGI-kontor.