Tennisrejser

Tag ketsjeren med på din næste rejse og få en enestående chance for sociale og fantastiske tennisoplevelser.

Pak din kuffert, tag din tennisketsjer med, og rejs på en aktiv ferie til Tyrkiet, La Palma eller Mallorca arrangeret i samarbejde med Bravo Tours.

Skal børnene med forældrene på en tennisrejse, er Familietennis i Kroatien en god mulighed. Disse rejser arrangeres i samarbejde med Tennistravel.dk. 

DGI Tennis og Bravo Tours er i fællesskab en af Danmarks største udbydere af tennisrejser med over 550 voksne gæster hvert år. Hvert forår og efterår arrangerer vi ferier, hvor det handler om at spille tennis og om at nyde livet sammen med andre tenniselskere. 

Oplev stemningen på denne video fra Tyrkiet: 

Rejser du med os næste gang, får du chancen for fantastiske oplevelser både på og uden for banen. Du kommer til at spille en masse tennis, og du får helt unikke ferieminder med i bagagen. 

Kyndige instruktører giver dig under hele ferien råd og vejledning, og du vil altså også udvikle dig som tennisspiller. 
 

Tennisrejser forår 2019

Lyder en uges tennisferie i sol og varme ikke som en rigtig god idé? DGI Tennis og Bravo Tours udbyder i foråret 2019 en ny række tennisrejser, hvor der bliver mulighed for at spille en masse tennis med instruktion og nyde de sydlige himmelstrøg. Invitation til rejserne kan inden længe findes på denne side.


DGI Tennisrejser - DTF Tennisrejser

DTF, Danske Tennisveteraner og DGI har indledt samarbejde på udvalgte områder, heriblandt tennisrejser.