Triatlon i DGI

Prøv kræfter med nye og anderledes udfordringer uanset din form og ambitionsniveau. Vi lover dig sved på panden og en oplevelse ud over det sædvanlige.

Triatlon i DGI er ensbetydende med glæden ved at dyrke idræt på en alsidig og sjov måde ved at kombinere flere idrætsgrene. Elsker du at svømme, cykle eller løbe?

Lige meget hvad, garanterer vi, at du bliver udfordret på ny, når to eller flere af de klassiske discipliner kombineres i en triatlon, duatlon, biatlon eller måske en swimrun.

Måske målet om at gennemføre en triatlon, en duatlon eller biatlon er netop den udfordring, du har ledt efter? Et klart mål øger din motivation for at finde træningstøjet frem i dagligdagen.

Kom godt i gang med triatlon

Alt begyndelse er svær - det gælder også i triatlon. Derfor hjælper vi dig godt på vej, hvis du er ny i sporten:

Vil du i gang med triatlon, kan du få hjælp, rådgivning eller motivation i en klub tæt på dig - eller måske du har mere mod på at træne selv? 

Nedsæt risikoen for skader og få ny motivation

Kombinationen af to eller flere idrætsgrene nedsætter risikoen for skader, fordi din træning bliver mere alsidig. Dermed er der større sandsynlighed for at forblive skadesfri i den daglige motion.

Triatlon kan dyrkes af alle uanset ambitionsniveau - eneste forudsætning for at dyrke kombinationsidræt er glæden ved at udforske egne grænser og turde afprøve nye udfordringer. Gerne sammen med andre.

Vi lover, du ikke vil fortryde det!