Roster Athletics gør det nemt at gennemføre atletikstævner

DGI Atletik, Dansk Atletik, DGI Impact og Roster Athletics har indgået aftale, der sikrer samtlige klubber gratis adgang til Roster Athletics´ platform til stævneadministration.

Din klub har nu mulighed for at oprette sig i Roster Athletics stævneadministrationsplatform, så I nemmere kan afvikle stævner samtidig med, at I gør det både sjovere og mere interessant at følge med. En af de primære fordele er, at opgaven med at afvikle stævner ikke længere behøver at ligge på få frivillige i jeres klub. Nu kan I lægge opgaven i hænderne på flere frivillige, der kan tage hånd om afviklingen. Det betyder mindre bøvl, og mere smidig stævneafvikling. Desuden gør jeres tilstedeværelse på Roster App’en jer synlige overfor både nye medlemmer og frivillige, som ellers ikke ville have fået øje på jeres aktiviteter.

”Det er meget nemt at arrangere et stævne og taste resultater ind mm., så det er ikke et problem at lave mange stævner” fortæller René Kvist fra Randers Freja AM. Randers Freja begyndte at anvende Roster´s stævneadministration i juni måned 2020 og afviklede mere end 25 stævner via platformen i andet halvår af 2020.

 Roster Athletics_screenshot_6.jpg

 Roster Athletics_screenshot_7.jpg

Eksempler på screen dumps fra "Roster Athletics" app'en

Vilkår

Både DGI og Dansk Atletik ønsker at skabe værdi for de danske klubber. Med samarbejdet får samtlige klubber gratis, og ubegrænset adgang til Roster Athletics´ stævneadministration, som en del af deres medlemskab hos DGI og Dansk Atletik. Aftalen gælder i første omgang for hele 2021 og 2022. Det giver klubberne mulighed for at afprøve konceptet.

Kom i gang med at bruge Roster Athletics

For mere information og gratis oprettelse af din klub kontakt Roster Athletics direkte:
Kristian Midtgaard, kristian.midtgaard@rosterathletics.com
www.rosterathletics.com  

Vinder af DGI Impact 2020

Roster Athletics blev i 2020 udvalgt af DGI Impact som et af fire stærke idrætsinnovationstiltag (blandt 137 ansøgere). I forbindelse med udvælgelsen følger økonomisk støtte og sparring m.m. fra DGI. Som en del af aftalen gives der i en toårig periode gratis adgang til Roster Athletics service til nuværende atletikforeninger i DGI.