Start en badmintonskole

Giv medlemmerne en spændende ekstra-aktivitet, og brug badmintonskolen som et trækplaster for nye spillere. DGI hjælper jer med at arrangere fra start til slut.

Badmintonskoler er aktive og værdifulde feriedage, både for den unge spiller, men også for klubben.

Der er fart på. Masser af træning, andre aktiviteter og hygge med vennerne giver spillerne endnu mere motivation for sporten. Og så bliver de ved med at spille.

Samtidig vil I kunne bruge badmintonskolen som et trækplaster til at få nye medlemmer. Skolen kan nemlig være et tilbud til både medlemmer og spillere udenfor klubben, og så er der pludselig god mulighed for rekruttering.

Pakkeløsning - sådan bliver det nemt

Det skal være så nemt som muligt at afholde en badmintonskole, og derfor hjælper DGI jer helt fra start til slut.

Vi har lavet en pakkeløsning, som bl.a. indeholder en temabaseret drejebog til badmintonskoler, inspirationsmateriale til øvelser og aktiviteter og materialer til lokal markedsføring.

I styrer selv tid og sted, og sørger for trænere og hjælpetrænere - som kan suppleres af dygtige trænere fra DGI. Og I står for afviklingen. Vi hjælper med planlægning og program, online tilmelding, og information til deltagerne. Og så er vi altid klar til sparring.

Alle badmintonklubber kan afholde en badmintonskole. Og alle spillere kan deltage; nye som rutinerede. Så kontakt os, og lad os tage hul på planlægningen.