Stjerneløbet 2024

En cykelklassiker

Sæt et stort kryds i kalenderen søndag d. 16. juni 2024, hvor det populære og traditionsrige Stjerneløb køres fra Stændertorvet i hjertet af Roskilde. Sikr dig et startnummer, mærk historiens vingesus og hop i sadlen i velgørenhedens tjeneste. 

Når målstregen er krydset, byder vi på mad, drikkevarer og underholdning.

Så tag dine venner, dit cykelfællesskab, dine kolleger og din familie med.

Alle er stjerner. Når du kører Stjerneløbet støtter du nemlig god sag med 50 kr. Du kan vælge mellem forskellige organisationer, når du deltager. Når alle ryttere er i mål, overrækker vi donationerne, fra scenen på Stændertorvet.

Tilmelding
https://www.sportstiming.dk/event/13596

Om motionsløbet
Tag dine cykelvenner med til en fed dag på landevejen, hvor det handler om at køre sikkert og samle penge ind til velgørenhed. I kører 74 km på stjerneruten. Første start er kl. 9.00.

Om stjerneløbets hyggetur
I skal afsted på en 30 km hyggelig cykeltur, ud på de små veje i og omkring Roskilde. Løbet starter fra kl. 9.00

Eventområdet
Der vil igen i år på Stændertorvet være liv og glade dage. Her kan du møde velgørenhedsorganisationerne og en stand hvor du kan få tjekket din cykel og købe reservedele.

Det er også her hvor du sammen med vennerne efter løbet hygger dig og nyder noget godt at spise og drikke.

Ruter
30 km i Roskildes smukke terræn. Link til ruten følger.

74 km ruten (du starter med at køre 30 km ruten, så passerer du Stændertorvet og kører ud på den sidste del af ruten. I alt 74 Km. Link til ruten følger.

Priser 

Hyggetur 250 kr.
Motionsløb 300 kr.

I prisen får du et hyggeligt motionsløb under hyggelige og sikre former, samt mad og drikke. I tilfælde af regn, kan vi nyde maden i teltet på Stændertorvet.

Praktisk 
For at tidsskemaet skal holde og alle får en god cykeloplevelse, skal du kunne køre 20 km i snit til motionsløbet og 15 km i snit på hyggeturen.

Vigtigt
Stjerneløbet køres efter færdselslovens regler. Alle skal køre med hjelm. Tri-styr er ikke tilladt. Elcykler er velkomne på begge ruter. 

Prisen dækker et startnummer, adgang til start- og mål området, samt forplejning efter løbet. Af dit deltagergebyr går 50 kr. til den velgørenhedsorganisation, som du vælger at støtte.

Stjerneløbet arrangeres af DGI Midt- og Vestsjælland med støtte fra Roskilde Kommune.

Parkering
I Roskilde er der om søndagen Ingen krav om registrering og betaling. Vær opmærksom på, at visse pladser i bymidten er private, hvor der gælder andre regler.