DGI MTB Vintercup 2017-2018

Vintercuppen er for dig, som gerne vil holde sig i gang henover vinteren, eller træne op til Aalborg MTB Marathon i maj 2018.

Vi støtter sporarbejdet

DGI MTB Vintercuppen støtter sporarbejdet i de områder vi kører med 25 kr. pr. deltager. Gennem de sidste år har Vintercuppen udbetalt mere end 30.000kr pr. år til sporarbejdet i Nordjylland.

Fra Aalborg MTB Marathon  har DGI Nordjylland støttet sporene i Aalborg med i alt 250.000kr  de sidste 2 år.

Når du deltager i vores events og løb er du med til at sikre at der fortsat arbejdes på at lave bedre spor i det nordjyske.

7 nordjyske MTB-klubber har lagt sig i selen for at skabe en række hyggelige og uhøjtidelige løb til dig igennem vinteren.

Løbsserien består af 7 løb startende i november, og med afslutning i april. Se datoer for løbene nedenfor. Geografisk dækker vi en stor del af det nordjyske område, og får kørt på nogen af de bedste spor.

Cuppen er for alle MTB ryttere – uanset om du er medlem af en klub eller ej, uanset om du træner 1 time eller 10 timer om ugen. Løbsruterne er tilpasset både årstid og målgruppe – nemlig motionsrytterne.

Selv om der er tale om en serie af løb og vi også lægger pointene sammen fra de forskellige afdelinger er det helt ok blot at køre et enkelt løb og se det som et isoleret event – men mon ikke du kunne blive fristet til at køre mere end et løb når først du har stået på startstregen.

Vi kører i en masse forskellige aldersklasser så du kan konkurrere overall, men også med venner/kollegaer/konkurrenter i samme aldersklasse.

Der køres i 90 min. + omgangen færdig. (Juniorryttere kører 45 minutter + omgangen færdig)

Efter løbet vil der være kaffe, kage, saft, frugt eller lignende afhængig af hvad klubberne ønsker at servere til de enkelte afdelinger.

Vi kårer de tre hurtigste mænd og kvinder, men som noget nyt kårer vi også nr. 1, 2 og 3 i udvalgte aldersklasser ved forskellige afdelinger. F.eks 1, 2 og 3 for Damer over 40 og nr. 1,2 og 3 for Herre junior. Ved den næste afdeling er det så andre klasser der udvælges og kommer på podiet.