Året DGI Danseinstruktør er fundet

Årets DGI Danseinstruktør blev i år Eivin Joensen fra Kickin'Heel Line dancers i Næstved.

Eivin Joensen Årets DGI Danseinstruktør 2022 Foto: Camilla Vestergaard Søndergaard

Fredag, lørdag, søndag ja alle ugens dage står Eivin klar til at undervise i linedance for sin forening Kickin'Heel Line dancers i Næstved. Om det er til foreningens egne arrangementer eller også når de bliver inviteret ud til arrangementer som foreningsdag i Næstved, så står Eivin klar. For Eivin er dansen nemlig glæde og en mulighed for at give et godt frirum for andre. 

Du er indbegrebet af danseglæde

Birgit Rasmussen

Eivins store smil, gode humør og dygtige undervisning er også hvad der gjorde at Birgit Rasmussen fra foreningen valgte at nominerer ham til prisen som Årets DGI Danseinstruktør 2022.

"Da jeg skulle sætte mig og skrive indstillingen, så var det faktisk pinligt nemt at finde på noget pænt at sige om Eivin" fortæller Birgit og fortsætter "Du er indbegrebet af danseglæde, du laver sjov med os og når vi laver en fejl så lader du som ingenting."

Et lidt specielt julearrangement 

Eivin blev overrasket til foreningens julearrangement. Midt i en dans og i fuld nissekostume blev han forstyrret af DGI Dans & Musiks formand Hanne Holse Christensen, som gerne ville sige et par ord. Forvirret og lidt spændt stod Eivin, mens Hanne fortalte hvorfor det netop Eivin er blevet valgt til denne pris i år.

Tårerne var heller ikke langt væk da det gik op for instruktøren og formanden at han i år har fået denne anerkendelse. Eivin underviser både begyndere, letøvede og øvende med lige stor glæde og omsorg, for dansen skal nemlig være for alle. 

En instruktør med klubånd

"Eivin du har ånden i vores klub" fortæller Birgit Rasmussen, som har nomineret Eivin til prisen og det kan mærkes. Eivin udstråler danseglæde både når han selv underviser og når han modtager undervisning af forenings andre instruktører. Han giver overskud og glæde til foreningen og hans totale engagement går ingen forbi. 

Vi ønsker Eivin stort tillykke med prisen.