Bliv træner i en esportsforening

Vil du være esportstræner? Så bliv en del af en forening, deltag på DGIs træneruddannelser, og giv din glæde til spillet videre.

Du behøver ikke at have gamet i mange timer for at blive en god esportstræner. Ja, faktisk behøver du slet ikke selv at have været gamer. Du er måske forælder og ønsker at skabe et godt esportsmiljø for dit barn og andre unge i lokalområdet, eller måske har du passion for gaming og ønsker at give din egen passion og erfaring videre. Uanset, hvilken baggrund du står med, er du allerede godt på vej. DGI og din lokale forening klæder dig på til at blive en god træner og rollemodel.

Som esportstræner i en forening, er du med til at...

  • skabe sunde rammer for børn og unge med interesse for esport
  • styrke fællesskabet i din lokale forening
  • sætte dine kompetencer i spil til glæde for andre og dig selv
  • udvikle træningskulturen i esport

I DGI har vi inspiration, kurser og uddannelser til dig, der er (eller vil være) træner i en esportsforening. Gennem DGI, bliver du også en del at et kompetent og stort esportsnetværk, hvor du altid vil kunne sparre med andre trænere. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte DGI direkte, hvis du har ønsker, idéer eller behov for sparring.

Din træneruddannelse starter her

Gør som over 2000 andre esportstrænere, og tag afsted på vores en af vores træneruddannelser. Det giver dig de helt rigtige forudsætninger for at varetage esportstræning uanset hvilket spil, du skal træne i. Det er med andre ord det bedste udgangspunkt for alle, der skal træne esport i foreningslivet.

Din forening vil med garanti hjælpe dig, hvis du har ønsker om at få en træneruddannelse. Foreninger kan ofte få tilskud gennem kommunen til alle DGI's kurser og uddannelser. Spørg nede i foreningen, eller kontakt DGI, hvis du vil klædes bedre på til din trænergerning.

Er du ikke træner i en forening endnu?

Så ta' fat i en esportsforening tæt på dig. Her vil der være frivillige ildsjæle parat til at tage godt imod dig og høre mere om det, du brænder for. Du kan også altid kontakte DGI, hvis du leder efter et fællesskab, der passer netop til dig.

Vi kan kun vise dig indholdet her, hvis du accepterer marketing-cookies. Ret dine cookie-indstillinger