DGI Floorball siger tak for i år og giver et smugkig på planerne for 2024

2023 bød på mange spændende stævner, kurser og kampagner i samarbejde med foreninger rundt om i landet. Vi har opsummeret et par af de fedeste begivenheder fra året og teaser samtidigt for nogle af de spændende planer, vi har på tegnebrættet i 2024.

Er din forening klar til at tage 2024 med storm? Eller har I brug for en hjælpende hånd til at sikre en kalender fyldt med fede arrangementer, der fastholder jeres nuværende medlemmer og fanger interessen hos potentielle medlemmer? Læs med nedenfor og bliv inspireret, når vi fremhæver højdepunkter fra 2023, samtidigt med, at vi giver et smugkig på nye tiltag, som kan styrke din forening yderligere i 2024:

Danmarks Motionsuge

Uge 41 bød på hele 226 arrangementer i floorballforeninger i hele landet. Tak til alle foreninger, der deltog – vi håber, I fik vist jeres klub frem og måske endda fik et par nye medlemmer! Havde jeres forening ikke et arrangement i uge 41? Kontakt din lokale konsulent lige her for at høre mere om, hvordan I kan blive en del af Danmarks Motionsuge i 2024. I er altid velkomne til at tage fat i DGI’s konsulenter, hvis I vi vide mere om medlemsrekruttering eller har brug for sparring.

Hverdagsfloorball

Floorball Danmark trak sig fra Hverdagsfloorball for sæsonen 23/24 og gav stafetten videre til DGI Floorball, der i oktober relancererede konceptet under navnet ’DGI Hverdagsfloorball’. Som led i overtagelsen har DGI på baggrund af feedback fra foreningerne foretaget en grundig evaluering af konceptet. Der er derfor foretaget en række mindre ændringer i konceptet, så det passer bedre til foreningerne. Læs mere om stævnekonceptet og hvordan jeres forening kan deltage i fremtidige stævner lige her.

Webinarrække 2024

I 2024 udbyder DGI Floorball en helt ny webinarrække, der skal give foreninger viden og redskaber til at inkludere, favne og fastholde de yngste medlemmer i alderen 6-13 år. Webinarrækken består af seks forskellige webinarer, der fokuserer på de områder, der ligger til grund for, at alle børn kan deltage på lige fod. Dette indebærer områder som kropslig dannelse og udvikling, motivation, relationer, forældreinddragelse og sårbarhed. Webinarrækken fokuserer dermed på de bløde værdier, der skal give foreningerne et bedre fundament til at favne alle og sikre, at de kommer igen. Lyder det som noget for jeres forening? Læs mere om webinarrækkens form og indhold lige her.

Stævner og camps

DGI Floorball vi gerne sige tak til alle foreninger, som vi har samarbejdet med i forbindelse med stævner og camps i 2023. Det har sikret sved på panden, sjov og gode minder for floorballspillere i alle aldre. Skal jeres forening have hjælp til at afholde et stævne eller en camp i 2024? Klik lige her og bliv klogere på, hvordan DGI kan hjælpe jeres forening.

-

Husk, at I altid er velkomne til at kontakte DGI’s konsulenter for at få hjælp og sparring. Vi skræddersyer tiltag og løsninger, der giver vækst og udvikling i jeres forening.

God jul og godt nytår fra DGI Floorball!