Ølholm FolkedansereVi starter sæsonen 2023/24 op den 4. september 2023 på Ølholm skole, Skolevej 3, Ølholm, 7160 Tørring, hvor vi danser i gymnastiksalen. Vores kaffepause holder vi i forsamlingshuset, som ligger sammen med skolen.

Ølholm Folkedansere danser hver mandag fra 19.30 til 22.00 i perioden 4. september 2023 til 25. marts 2024.

Tilbuddet er til alle som har lyst til at danse folkedans unge som ældre, øvede og uøvede, enlige og par.


Vi har gennem sæsonen ud over dansen også arrangementer som fællesspisning, juleafslutning og sæsonafslutning.


Foreningen har samarbejde med Jelling Folkedansere og sammen afholder vi hvert år et dansekursus i Kollerup mandag aften i vinterferien (UGE 7).

Derudover arrangerer foreningen hvert år julelegestue/bal 5. juledag.


Foreningen har venskabsforeninger i de nordiske lande. Hvert andet eller tredie år mødes vi i et af landene til folkedanserfestival. I juli 2023 har vi deltaget i Nordisk Folkedans festival på Færøerne.


Hvert år laver vi opvisning ved gymnastikopvisningen i Ølholm i marts måned. Ingen er tvunget til at være med ved opvisninger. Det kræver ikke folkedanserdragt at kunne deltage.

Om sommeren mødes vi en aften til sommerdans og der arrangeres hver sommer en sommerudflugt for foreningens medlemmer.

Kom og vær med, det er god motion, dejligt socialt samvær og stemningen er altid rigtig god.


Vi har pt. 50 medlemmer i foreningen.


Der holdes en halv times pause ca. kl. 20.30, hvor vi drikker kaffe/te, som vi hver især medbringer, samt synger lidt sammen. Husk derudover et par dansesko/skiftesko med glat sål til øveaften.

Deltagelse koster 100 kr. i kontingent for sæsonen og 350kr i dansebetaling indtil jul, samt 350 kr. i dansebetaling for sidste halvdel af sæsonen.

Idrætsgrene i foreningen