Trænerguiden - gymnastik

Bliv inspireret, og få gode idéer til øvelser i rytmegymnastik og springgymnastik. Gå på opdagelse i DGI Trænerguiden gymnastik.

Kender du gymnastikpyramiden?

Niveauerne i DGI Trænerguiden svarer cirka sådan her til niveauerne i Gymnastikpyramiden:

  • Trænerguiden niveau 1 = niveau 1 og 2
  • Niveau 2 = niveau 3
  • Niveau 3 = niveau 4
  • Niveau 4 = niveau 5

Med DGI Trænerguiden gymnastik har du altid inspiration til nye øvelser og redskabsopstillinger lige ved hånden – og det er helt gratis at bruge.

Så hvad end du leder efter en ny opvarmningsleg, inspiration til din næste rytmetræning, spring der passer lige netop dine hold, eller parkour-øvelser, der skal krydre din træning, kan DGI Trænerguiden gymnastik hjælpe dig.

Hvis du tilmelder dig som bruger, får du samtidig mulighed for selv at oprette øvelser, du kan bruge i dine træningslektioner – og dele dem med dine med-instruktører.

DGI Trænerguiden gymnastik er især for dig, der står i spidsen for forældre/barn-hold og børnegymnaster. Men uanset hvilket niveau dine gymnaster er på, vil du altid kunne finde inspiration her.

Med vores planlægningsværktøj kan du sammensætte øvelser fra øvelsesbanken til dine egne træningsplaner. Øvelserne er enkelt beskrevet og flere af dem har illustrationer, billeder eller video til at forklare, hvordan øvelsen skal udføres.

Trænerguiden kan også downloades som app til Android smartphones, iPhone og iPad.

DGI's privatlivspolitik