Kvindernes Kampidrætsdag

Frem mod d. 8. marts 2022 sætter vi fokus på kvinder i kampidræt med en landsdækkende kampagne på tværs af klubber og stilarter. Det gør vi sammen med en række specialforbund med målet om at få flere piger og kvinder til at dyrke kampidræt. Og vi vil have din klub med i kampagnen!

Kvindernes Kampidrætsdag 2022

Vi er overbeviste om, at kampidrætten kan være med til at skabe meningsfulde fællesskaber, øge trivslen og styrke den mentale sundhed hos dem der dyrker kampidræt. Det er et af de mest centrale budskaber, som vi kommer til at dele på især sociale medier i den kommende periode. Og det er de budskaber, vi sammen med jer, skal have ud at leve i den danske befolkning.

Derfor beskæftiger vi os med piger og kvinder i kampidræt

Inden for kampidræt er kun ca. 30 % af medlemmerne piger eller kvinder. Derudover er der en generel tendens til at pigers idrætsdeltagelse falder, når de rammer teenageårene. Det går især udover foreningsidræt der fravælges, til fordel for andre aktiviteter. Desuden er der desværre mange fordomme om, hvad det vil sige at dyrke kampidræt som kvinde. Den forestilling vil vi gerne ændre på.

Vis mere Vis mindre

Åbent-hus-arrangement i din klub

Frem mod 8. marts igangsætter vi en række aktiviteter, der skal fortælle den gode historie om kvinder i kampidræt. Og foruden en række portrætter af kvinder, der på den ene eller anden måde er involveret i kampidræt, bliver den vigtigste indsats at stable åbent-hus-arrangementer på benene sammen med klubber ligesom jeres. Rammerne og indholdet er op til jeres klub, og det er jeres opgave, at stille instruktører og frivillige til rådighed. Til gengæld står vi for både tilmelding og landsdækkende promovering. Der er frie rammer til at lave præcis det arrangement, der passer til jer. Vi har set alt lige fra "mor/datter/veninde-træning", "træning-og-pizza", fællesspisning og meget mere.            

Tilmeld din klub!

Hvis I vil være med, er det eneste det kræver, at I udfylder formularen nedenfor. Når I har udfyldt formularen, fremhæver vi jeres arrangement på sitet, så nye, potentielle medlemmer kan opdage alle de gode egenskaber ved netop jeres kampidræt (og jeres klub). Desuden kan arrangementet vise jeres eksisterende medlemmer, at I gør noget for fællesskabet.

Udfyld formularen nedenfor og tilmeld din klub.