Bliv træner i padel

Nu kan du blive træner i padel. Tilmeld dig træneruddannelsen i en af Danmarks mest hastigt voksende idrætsgrene.

De første to moduler af padeltræneruddannelsen afvikles til august 2020 i Aarhus og København. Foto: Oliver Sjöström, Unsplash.com

Rødekro, Frederikshavn og Køge. Det er blot tre af de mange byer, hvor der inden for den seneste par måneder er etableret padelbaner. Tendensen fortsætter i anden halvdel af 2020, og derfor er behovet for uddannede trænere også stort.

”Dygtige trænere og frivillige ildsjæle er afgørende for udbredelsen af padel. Uanset spillernes niveau, skal niveauet på ham eller hende, der styrer boldkurven, være højt. Det gælder teknisk forståelse, spilforståelse og ikke mindst evnen til at skabe begejstring og fællesskab,” siger Tore Deleuran-Skjold, padelkonsulent hos DGI og Dansk Tennis Forbund.

Han har sammen med kolleger opbygget de første to moduler af den grundlæggende padeltræneruddannelse, der nu for første gang udbydes. Det sker til august hos Match Padel Aarhus og Match Padel Cph. Tilmeldingen er åben nu.

Læs om uddannelsen

Padeltræner 1 er et grundlæggende trænerkursus, som går i dybden med trænerrollen, og hvad den indebærer. Der er fokus på basale tekniske aspekter i padel, så du er klædt på til at komme i gang med at undervise i padel for begyndere i alle aldersgrupper.

Padeltræner 2 tager for alvor fat på padel og sportens tekniske og taktiske facetter. Vi kommer rundt om korrekt positionering og slagteknikker, får opbygget en fundamental viden om de taktiske og kommunikative facetter, samt gode øvelser til at tage direkte med ud på banen.

Har du gennemført Tennistræner 1 eller en lignende træneruddannelse tidligere, kan du ansøge om dispensation til at starte på padeltræner 2. Du skal i givet fald kunne fremvise et kursusbevis.

“Vi glæder os til at inspirere og uddanne trænere og frivillige ildsjæle, så vi sammen kan skabe de bedste træningsmiljøer over alt i Danmark,” siger Tore Deleuran-Skjold.

Dato og sted

  • Lørdag 15. august kl. 10-15, Padeltræner 1, Match Padel Cph
  • Søndag 16. august kl. 10-18, Padeltræner 2, Match Padel Cph
  • Lørdag 22. august kl. 10-15, Padeltræner 1, Match Padel Aarhus
  • Søndag 23. august kl. 10-18, Padeltræner 2, Match Padel Aarhus

Læs mere om og tilmeld dig Padeltræner 1 og Padeltræner 2.