SNOW FUN - BIKE CUP powered by DGI

Plads til nybegyndere og øvede


SNOW FUN - BIKE CUP powered by DGI er en årlig løbsserie på Sjælland. I 2020-udgaven kører cuppen over seks afdelinger fra maj til august. 

Løbene bliver afviklet i en god og venskabelig atmosfære

Der er plads til 425 deltager, som bliver delt op i fem forskellige grupper efter niveau. Det betyder, at alle kan deltage og konkurrere på lige vilkår. Det gælder også kvinder med en særlig klasse. Hvilken gruppe passer til mig? 

Der er lagt meget vægt på sikkerheden. Alle ruter har næsten kun højresving, og der er trafikkontrollører på farlige steder. Derudover er der levende poster ved de fleste sving. Der kører en førerbil samt Race Marshalls foran hvert felt. Og så er der fede præmier til alle klasser.

OBS: I kvindeklassen og gruppe 4 kører vi med master på de første omgange.

OBS: I 2020 udgaven køres der 5 landevejsløb og en enkeltstart. Der vil være mulighed for en fratrækker i det samlede resultat.

Sådan vinder du cuppen alene eller som hold

Udover nogle pragtfulde cykelture er det altid en god oplevelse at mødes med andre omkring et fælles interesseområde på tværs af sociale og geografiske forskelle. 

Vi konkurrerer om individuelle placeringer og en samlet klubkonkurrence på tværs af grupper.

Der er præmier til nr. 1, 2 og 3 i hver klasse. Få styr på cuppens pointsystem.

Tilmelding og priser

Inden 1. marts kun åben for arrangørklubber - prisen er 500 kr.
Inden 1. april kun åben for DGI- klubber - prisen er 600 kr.
Inden 30. maj åben for alle - prisen er 700 kr.

Efter 1. afdeling og frem til 2. afdeling kan man tilmelde sig hele cuppen for 800 kr. 

Der vil være tilmelding på dagen i alle klasser. Prisen er 200 kr. pr. afdeling. Man tæller ikke med i det samlede resultat (hverken individuelt eller hold). Blandt de tilmeldte på dagen vil nr. 1 i hver klasse rykke en klasse op efter hver afdeling.

Cuppen er kun for motionsryttere uden DCU-konkurrencelicens. Motionslicens og klippekort-ryttere er velkomne.

Cuppens sponsorer

Snow Fun er Danmarks største specialforretning indenfor ski, løb og cykling samt inhouse klinik med fysioterapi, sportsmassage og ortopædisk center – alt samlet under samme tag. I den over 1.200 kvadratmeter store butik i Roskilde huser vi blandt andet en high end cykelafdeling med et toptunet cykelværksted, der tilbyder professionel reparation og service af din cykel.

Vores team af fagfolk deler med glæde ud af deres erfaringer. Kig forbi og oplev stemningen eller besøg vores hjemmeside her - du går ikke forgæves!