SNOW FUN - BIKE CUP powered by DGI

Plads til nybegyndere og øvede

SNOW FUN - BIKE CUP powered by DGI er en årlig løbsserie på Sjælland. I 2019-udgaven kører cuppen over seks afdelinger fra 7. maj til 20. august. 

Løbene bliver afviklet i en god og venskabelig atmosfære

Der er plads til 425 deltager, som bliver delt op i fem forskellige grupper efter niveau. Det betyder, at alle kan deltage og konkurrere på lige vilkår. Det gælder også kvinder med en særlig klasse. Hvilken gruppe passer til mig? 

Der er lagt meget vægt på sikkerheden. Alle ruter har næsten kun højresving, og der er trafikkontrollører på farlige steder. Derudover er der levende poster ved alle sving. Hvis ruten kræver det, kører der en førerbil foran hvert felt. Og så er der fede præmier til flere klasser.  

Cuppen skifter navn og får ny partner

Snow Fun er Danmarks største specialforretning indenfor ski, løb og cykling samt inhouse klinik med fysioterapi, sportsmassage og ortopædisk center – alt samlet under samme tag. I den over 1.200 kvadratmeter store butik i Roskilde huser vi blandt andet en high end cykelafdeling med et toptunet cykelværksted, der tilbyder professionel reparation og service af din cykel.
Vores team af fagfolk deler med glæde ud af deres erfaringer. Kig forbi og oplev stemningen eller besøg vores hjemmeside her - du går ikke forgæves!

Snow Fun ser meget frem til partnerskabet omkring landevejscuppen, der skifter navn til SNOW FUN - BIKE CUP powered by DGI. Vi forventer et godt og udbytterigt samarbejde, der giver os mulighed for at skabe en unik synergieffekt mellem en fantastisk cykelaktivitet og vores butik.

Sådan vinder du cuppen alene eller som hold

Udover nogle pragtfulde cykelture er det altid en god oplevelse at mødes med andre omkring et fælles interesseområde på tværs af sociale og geografiske forskelle. 

Vi konkurrerer om individuelle placeringer og en samlet klubkonkurrence på tværs af grupper.

Der er præmier til nr. 1, 2 og 3 i hver klasse. Få styr på cuppens pointsystem.

Tilmelding

Inden 1. marts kun åben for arrangørklubber - prisen er 500 kr.
Inden 1. april kun åben for DGI- klubber - prisen er 600 kr.
Inden 1. maj åben for alle - prisen er 700 kr.

Efter 1. afdeling og frem til 2. afdeling kan man tilmelde sig hele cuppen for 800 kr. 

Der vil være tilmelding på dagen i alle klasser. Prisen er 200 kr. pr. afdeling. Man tæller ikke med i det samlede resultat (hverken individuelt eller hold). Blandt de tilmeldte på dagen vil nr. 1 i hver klasse rykke en klasse op efter hver afdeling.

Cuppen er kun for motionsryttere uden DCU-konkurrencelicens. Motionslicens og klippekort-ryttere er velkomne.