Pardans

At danse med en partner er noget helt specielt og handler om forholdet mellem de to dansende. Det kræver teknik, koordinering og masser af smil for at lykkes. Har du mod på at prøve?

Til pardans får du ikke bare sved på panden, du får også brugt dine koordineringsevner, når I sammen skal danse de rigtige trin i takt til musikken. Der er udfordringer for både hjerne og krop, som giver store grin og meget glæde. 

Partner i pardans

Pardans kan være en stor gave for ægteskaber og parforhold, og rigtig mange private par starter til dans sammen.

Men pardans er ikke kun for private par, selvom det oftest er din egen opgave at finde en partner.

Det er også en mulighed at kontakte din lokale forening og høre, om de kan hjælpe med at finde en partner.

Det vigtigste er, at du har lyst til at gå til dans. Så lad ikke en manglende partner forhindre dig. Der kan findes en løsning. 

Jeg vil gerne gå til pardans

Du kan ikke gå til pardans i DGI, men vi kan hjælpe dig med at finde en forening, hvor du kan.

Det er forskelligt fra forening til forening, hvilke(n) stilarter, de danser. 

Hvilke stilarter findes der?

I DGI repræsenterer vi mange forskellige stilarter, blandet andet Moderne Pardans, Argentinsk Tango, Salsa, Swing, Bugg og Coupledance. 

Pardans til festbrug

Mange har et ønske om at kunne danse ’brugsdans’, altså at kunne bevæge sig ud på dansegulvet til diverse fester, med en nogenlunde følelse af succes.

De fleste foreninger i DGI som tilbyder pardans tager højde for dette og har begyndertimer, så alle kan være med. Har du interesse i at vide mere, så find din nærmeste forening her. 

Standard- og Latinkursus for instruktører

Fra efteråret 2022 udbyder DGI Dans & Musik et nyudviklet kursus i Standard- og Latindans for nye instruktører.

Her lærer du teknikken til at undervise i Jive, Chachacha, Tango og Engelsk vals, hvordan du er en god underviser og hvordan du starter dit eget dansehold i foreningen. Læs mere om kurset.

Økonomisk tilskud til kurser

DGI yder økonomisk tilskud til instruktører eller bestyrelsesmedlemmer i en DGI medlemsforening. Det betyder, at din forening får uddannelse med højt fagligt indhold til rabatpris. Mange kommuner yder også et tilskud oveni.

Vi kan kun vise dig indholdet her, hvis du accepterer marketing-cookies. Ret dine cookie-indstillinger