Esport Camps i hele landet

Børn og unge har mulighed for at komme på Esport Camps i sommerferien, hvor de er aktive og har det sjovt med andre esportsinteresserede.

Giv dit barn en fantastisk mulighed for at være aktiv på en Esport Camp i ferien med andre esportsinteresserede børn og unge.

Hvad er en DGI Esport Camp

På en DGI Esport Camp mødes børn og unge om deres fælles interesse for esport og gaming. I stedet for at sidde alene hjemme på hvert sit værelse i ferien, samler campen de unge i et fællesskab, hvor de spiller sammen og mod hinanden, knytter nye kammeratskaber og deltager i sjove aktiviteter.

Derfor er DGI Esport Camps en god idé

  • Esport tiltrækker børn og unge, som typisk ikke deltager i traditionelle sports camps
  • Børn og unge bliver en del af et fællesskab i stedet for at tilbringe ferien alene
  • Deltagerne får mulighed for at tage del i fysiske aktiviteter og sociale fællesskaber

Skoleferierne er lange, og børn og unge holder ofte fri alene, mens forældrene er på job. På en DGI Esport Camp er børnene i ferien aktive sammen med andre, forældrene kan passe deres job med god sam­vittighed, og samarbejdspartnere som efterskoler, højskoler og foreninger, der lægger lokaler til, har mulighed for at ud­nytte deres faciliteter i perioder, hvor de ellers ville stå tomme.

Målgruppe og indhold

DGI Esport Camps henvender sig generelt sig til børn og unge i alderen 10-18 år, men det er også skræddersyede camps til specifikke målgrupper som for eksempel camps kun for piger, camps for 10-13-årige eller noget helt tredje.

Programmet for en esport camp indeholder selvfølgelig en lang række gaming-relaterede aktiviteter såsom kampe og træning, men kan også indeholde for eksempel fysiske udfor­dringer, foredrag og sociale aktiviteter.

En DGI Esport Camp strækker sig typisk over 3 - 5 dage i en ferieperiode – for eksempel sommerferien – og kan inkludere kost og logi. Camps vil som regel blive afholdt på efterskoler, højskoler eller andre steder, hvor der er gode overnatnings- og forplejningsmuligheder.

Meget mere end esport

På en esport camp er omdrejningspunktet selvfølgelig esport og gaming, men det er varierede programmer med flere aktivitetsmuligheder og nye udfordringer for deltagerne. Foruden gaming vil programmerne indeholde fysiske eller sociale aktiviteter eller for eksempel foredrag om, hvordan man bliver en endnu bedre gamer.

Få overblik over alle Esport Camps her.