Artikler

Udviklingen af e-sport i Danmark forudsætter et styrket samarbejde

For at styrke e-sport og for at konfrontere skyggesiderne opfordrer DGI til et større samarbejde mellem organisationer i Danmark. Vi kunne for eksempelvis skabe en fælles national samarbejdsplatform.

Fundet i: Esport > Artikler

Flere medlemmer trods corona: Her er Dall Villaby eSports opskrift

Brug Facebook til at fortælle de gode historier om foreningen, og insistér på vigtigheden af de fysiske fællesskaber. Det er rådene fra Dall Villaby eSport, der oplevede stor medlemsfremgang i 2021.

Fundet i: Esport > Artikler

Markant fald i esportsmedlemmer i 2021

Esportsforeningerne i DGI oplevede i 2021 et fald i medlemstallet på næsten 22 procent. Det viser de nye medlemstal. Corona-restriktioner og længere perioder uden foreningsaktivitet har været en hæmsko for mange foreninger, lyder en del af forklaringen.

Fundet i: Esport > Artikler

'Gamermom3110' fører forældre ind i esportens verden

Stina Rein Greve tryller i Faaborg Esport. Hun forvandler forældre fra intetanende 'noobs' til engagerede e-sportskendere. Børnene jubler og får en tættere relation til deres forældre.

Fundet i: Esport > Artikler

Fleksible trænerteams tiltrækker nye frivillige i esport

Fleksibilitet og introforløb er blandt metoderne, der gør Støvring eSport i stand til at engagere mange nye frivillige - også blandt folk, der ikke har været i en forening tidligere.

Fundet i: Esport > Artikler

Ekspert: Sådan styrker du motivationen

Har du eller dine spillere svært ved at finde motivation til esport i øjeblikket? Det kan du selv lave om på - læs idrætsforsker Knud Ryoms råd her.

Fundet i: Esport > Artikler

Nye trends i danske esportsforeninger

En intern analyse af et udpluk på 174 aktive esportsforeninger tegner et billede af foreningsesporten - en af konklusionerne er, at CS:GO stadig er den dominerende spiltitel i foreningerne.

Fundet i: Esport > Artikler

EVOTAG fik pulsen og glæden i top på esportcamps

Seks esportsforeninger prøvede kræfter med lasertagspillet EVOTAG, da de afviklede sommercamps i august. Begejstringen hos deltagerne var så stor, at flere foreninger nu vil samle penge til at indkøbe spillet.

Fundet i: Esport > Artikler

Ligamesterskaberne og Stayhome LAN 2021 var en succes!

Den 15.-16 maj 2021 blev en weekend med masser af esport, da foreninger og esportshold mødtes online for at deltage i Stayhome LAN og YouSee Ligamesterskabet. Nu er alle præmier, diplomer og pokaler blevet uddelt til vinderne.

Fundet i: Esport > Artikler

Vild start for Ducklings i Elling: Efter to uger er der venteliste

Ny nordjysk forening åbner med otte esporthold, bl.a. et børnehold. Bag successen står to kvinder, der satser på rummelighed og fællesskab.

Fundet i: Esport > Artikler
1/9