Artikler

'Gamermom3110' fører forældre ind i esportens verden

Stina Rein Greve tryller i Faaborg Esport. Hun forvandler forældre fra intetanende 'noobs' til engagerede e-sportskendere. Børnene jubler og får en tættere relation til deres forældre.

Fundet i: Esport > Artikler

Fleksible trænerteams tiltrækker nye frivillige i esport

Fleksibilitet og introforløb er blandt metoderne, der gør Støvring eSport i stand til at engagere mange nye frivillige - også blandt folk, der ikke har været i en forening tidligere.

Fundet i: Esport > Artikler

Ekspert: Sådan styrker du motivationen

Har du eller dine spillere svært ved at finde motivation til esport i øjeblikket? Det kan du selv lave om på - læs idrætsforsker Knud Ryoms råd her.

Fundet i: Esport > Artikler

EVOTAG fik pulsen og glæden i top på esportcamps

Seks esportsforeninger prøvede kræfter med lasertagspillet EVOTAG, da de afviklede sommercamps i august. Begejstringen hos deltagerne var så stor, at flere foreninger nu vil samle penge til at indkøbe spillet.

Fundet i: Esport > Artikler

Ligamesterskaberne og Stayhome LAN 2021 var en succes!

Den 15.-16 maj 2021 blev en weekend med masser af esport, da foreninger og esportshold mødtes online for at deltage i Stayhome LAN og YouSee Ligamesterskabet. Nu er alle præmier, diplomer og pokaler blevet uddelt til vinderne.

Fundet i: Esport > Artikler

Vild start for Ducklings i Elling: Efter to uger er der venteliste

Ny nordjysk forening åbner med otte esporthold, bl.a. et børnehold. Bag successen står to kvinder, der satser på rummelighed og fællesskab.

Fundet i: Esport > Artikler

#STAYHOME LAN 2021: Vi gør det igen – hver for sig!

Vi gentager succesen fra sidste år, og sparker dørene op til et brag af en online-fest den 15.-16 maj 2021! Glæd dig til turneringer, streams, aktiviteter, fællesskab og masser af hygge!

Fundet i: Esport > Artikler

Lidt flere medlemmer i esportsforeningerne trods corona

Esportsforeningerne fik i 2020 3,9 procent flere medlemmer. Det viser medlemstal fra DGI, der offentliggøres 8. april. Corona har spændt ben for tidligere års massive medlemsstigning.

Fundet i: Esport > Artikler

Onlineseminar i inspirationens og netværkets tegn

Lørdag den 27. februar mødtes esportstrænere og -ledere fra hele landet til en online eftermiddag med inspirerende workshops, stærke oplæg og en hyldest af esportspræstationer i 2020.

Fundet i: Esport > Artikler

Vinderne af DGI Esport Awards er fundet

Stina Rein Greve fra Faaborg Esport, Martin Johansen fra Kolding Esport og Kent Brylle fra Tricked Esport løb med de 3 priser til DGI Esport Awards. Vinderne får først og fremmest æren, men derudover en pokal og et gavekort på 5000 kr.

Fundet i: Esport > Artikler
1/9