Artikler

Mere videndeling på tværs af esportsforeninger

Den 13. januar 2021 var der fuldt hus, da formandsnetværket for esportsforeninger blev kickstartet. Her blev der nedsat et udvalg af formænd, der, sammen med DGI, skal sikre bedre videndeling på tværs af esportsforeninger.

Fundet i: Esport > Artikler

Medlemmer strømmer til Esport Vesthimmerland

Esport Vesthimmerland er lykkedes med at få unge computerspillere ud af kælderen og ind i foreningens lokaler.

Fundet i: Esport > Artikler

Samarbejde med Elgiganten skal styrke foreningsesporten

Idrætsforeninger med esport skal kunne koncentrere sig mere om egne aktiviteter og udvikling af foreningen, derfor har DGI og Elgiganten indgået et nyt partnerskab.

Fundet i: Esport > Artikler

Hvorfor går Lukas til esport?

Der er mange gode grunde til at gå til esport i forening i stedet for at game derhjemme. Mød Lukas fra Billund Esport der for alvor har oplevet en forskel efter at være startet til esport i en forening.

Fundet i: Esport > Artikler

Funktionel træning – med esport

Fysisk udfoldelse, mentaltræning og esport er opskriften på succes i et nyetableret samarbejde mellem Tjæreborg GF og eSport Esbjerg.

Fundet i: Esport > Artikler

Fra soveværelse til forening: Fællesskabet gør en kæmpe forskel i foreningsesport

Det har stor betydning, når børn og unge bytter soveværelset ud med at gå til esport i en forening. Især fordi gamerne danner nye fællesskaber og venskaber og får en ny identitet som foreningsgamere. Det viser en ny forskningsrapport fra Københavns Universitet.

Fundet i: Esport > Artikler

Corona styrker fællesskabet i foreningen

Mens mange sport- og idrætsaktiviteter har været lukket helt ned under sundhedskrisen de seneste måneder, så har esporten vist, at træning, kamp og fællesskab også fungerer online.

Fundet i: Esport > Artikler

Ny epokegørende afgørelse: Esport er en foreningsidræt – og skal fritages for moms

Esport er en foreningsidræt på linje med håndbold, gymnastik og andre foreningsaktiviteter. En ny afgørelse fra Skatterådet slår fast, at esportsforeninger skal fritages for moms – en epokegørende og vigtig afgørelse, mener DGI.

Fundet i: Esport > Artikler

Støvring eSport: Involvering og relationer er vores grundstof

Da Støvring eSport åbnede i februar 2020, havde 70 spillere meldt sig ind på forhånd. Trods nedlukning i forbindelse med coronaepidemien har klubben nu 110 spillende medlemmer plus 32 frivillige og bestyrelsen.

Fundet i: Esport > Artikler

Esport i foreninger går online

(Opdateret den 18. januar 2021) Sådan er situationen for esport med de seneste restriktioner.

Fundet i: Esport > Artikler
1/8