Stævne-app giver dig alt, du har brug for til gymnastikopvisningen

DGI Gymnastik app er dit overblik til gymnastikopvisninger og -stævner. Med den har du det fulde overblik.

I appen har du både dit adgangskort, program og oversigt over kommende gymnastikopvisninger.

DGI Gymnastik har udgivet en app, der gør det så nemt som muligt at skabe overblik over gymnastikopvisninger og -stævner.

Med app'en ved hånden får du en oversigt over aktuelle arrangementer, og du kan gå i dybden med dem, som du selv deltager i. Du får blandt andet hurtig adgang til tid og sted, hal-oversigt og opvisningsprogram, adgangskort/billetter og al praktisk information ét sted.

Med DGI Gymnasti app får du:

  • Oversigt over kommende gymnastikopvisninger og -stævner
  • Mulighed for at søge på gymnastikopvisninger og -stævner
  • Hurtig adgang til stævneinfo eller programoversigt
  • Mulighed for at gemme stævner til dine favoritter
  • Mobil adgang til dit adgangskort/billet

"Nu behøver jeg ikke have printet noget som helst eller sørge for at have program med. Jeg kan altid se, hvem der er på gulvet og hvornår jeg selv skal på - og dét gør en forskel," siger Rikke Christiansen, som er en af de første til at bruge DGI Gymnastik app.

Giver gymnastikinstruktøren overblik over holdet

Rikke Christiansen er både gymnast og gymnastikinstruktør, og efter ganske kort tid med DGI Gymnastik appen har hun konstateret, at den er en stor hjælp for både gymnaster og publikummer, men ikke mindst for instruktører:

"Appen giver en masse informationer, som rigtig mange ellers ikke får læst. Og der kan være nogle informationer om den enkelte opvisning, som bare er rigtig gode at have ved hånden. I år har jeg oplevet, at det er mega fedt bare at kunne have det i appen på min telefon. For jeg kan sidde hvor som helst og se, hvad det er jeg skal have styr på," siger Rikke Christiansen og fortsætter:

"Med appen ved jeg, at det er det her jeg skal vide. Det her skal jeg være opmærksom på. Det her skal jeg give videre til mine gymnaster. Så jeg oplever en meget stor forskel."