DGI Gymnastik app giver overblik

Med app'en ved hånden har du alt du skal bruge til gymnastikopvisningen: adgangskort, program, oversigt over kommende gymnastikopvisninger og kurser.

Hent app'en i App Store eller Google Play. Søg på DGI Gymnastik.

I stævneappen har du både dit adgangskort, program og oversigt over kommende gymnastikopvisninger og det er nemt for dig at skabe overblik over gymnastikopvisninger og -stævner.

Med app'en ved hånden får du en oversigt over aktuelle arrangementer, og du kan gå i dybden med dem, som du selv deltager i. Du får blandt andet hurtig adgang til tid og sted, hal-oversigt og opvisningsprogram, adgangskort/billetter og al praktisk information ét sted.

"Nu behøver jeg ikke have printet noget som helst eller sørge for at have program med. Jeg kan altid se, hvem der er på gulvet og hvornår jeg selv skal på - og dét gør en forskel," siger Rikke Christiansen, som er en af de første til at bruge DGI Gymnastik app.

Kurser og uddannelser

I appens del med kurser og uddannelser kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over kurser og uddannelser nær dig og med et klik kan du læse mere og tilmelde dig. Det er nemt at gemme dine favoritter, så kan du altid finde tilbage til netop det kursus eller den uddannelse, du drømmer om.