1. løb: Lørdag d. 4. november 2023 i Hedeland, Hedehusene (Fløng Kondi)
2. løb: Lørdag d. 2. december 2023 ved Det Hvide Spor, Hvalsø (Mud’n’Race)
3. løb: Lørdag d. 6. januar 2023 i Boserup Skov, Roskilde
4. løb: Lørdag d. 3. februar 2024 ved Slagelse Lystskov (Slagelse Motionsklub)
5. løb: Lørdag d. 2. marts 2024 ved Nørager Gods, Ruds Vedby (Høng Løbeklub)

Tid/distancer
Kl. 10.30: ca. 3 km (tidsgrænse 35 min.)
Kl. 11.15: ca. 6 og 9 km i grupper á ca. 100 løbere med de hurtigste forrest med 1 minuts mellemrum

Priser
- - 475 kr. for alle 5 løb (deadline var d. 29. oktober 2023)
- 135 kr. pr. start (tilmelding senest tirsdagen inden kl. 12:00)
- 175 kr. pr. start (eftertilmelding på dagen fra kl. 11.00)
Alle priser er excl. gebyr. Der løbes med startnummer med chip og navn.

Priser DGI/DAF-klubber
DGI/DAF-klubber kan deltage til reducerede priser. Du/din forening skal selv rekvirere rabatkode.

Kategorier
Ved tilmelding indtaster du din fødselsdato og får automatisk tildelt kategori.
Kategorien passer til den alder, du har ved sidste crossløb d. 2. marts 2024.

Tabelcrossløb.JPG

Point
I hvert af de fem løb, gives der point, som tæller i den samlede stilling. Vinderen får 25
point, nr. 2 får 24 point osv. Nr. 25 og resterende placeringer får alle 1 point.
Der kåres IKKE vindere eller uddeles medaljer ved de enkelte afdelinger.

Vindere
Samlet vinder i hver klasse kåres efter 5. og sidste løb. Vinderen er den løber, som har
flest point i sin kategori efter alle fem runder. De 4 bedste resultater tæller, det vil
sige, at det dårligste resultat automatisk fratrækkes.
For at blive samlet vinder, skal man have deltaget i min. tre løb.
Ved pointlighed tæller flest 1. pladser, flest 2. pladser, osv.
Hvis der stadig er pointlighed, så er det placeringen i det sidste løb, hvor løberne med pointlighed
deltog, der tæller. Der er medaljer til alle vindere efter 5. og sidste løb.

Arrangører
Det er DGI Midt- og Vestsjælland og lokale løbeforeninger, der står bag:
Fløng Kondi – Lørdagstrail – Mud’n’Race – Slagelse Motionsklub - IK Hellas Høng Løbeklub

Resultater
Resultater kan hentes umiddelbart efter det pågældende løb via
Evt. korrektion af tid skal ske til coj@dgi.dk senest 48 timer efter løbet. Derefter rettes der ikke i tiderne af hensyn til den samlede stilling (alle fem løb).

Startnummer
Løbere, der er samlet tilmeldt alle fem løb, løber med samme startnummer ved alle løb, så husk at gemme dit startnummer. Der er printet navn på startnummeret og chip sidder i.
Startnummeret er personligt og må derfor IKKE overdrages til andre.
Startnummer kan hentes i start/målområdet på løbsdagen fra kl. 09.30.
Inden d. 30. oktober 2022 kan distance ændres uden beregning ved redigere i din tilmelding via din
kvittering. Efter denne deadline opkræves 100,- kr. pr. ændret distance/bortkommet startnummer.

Ruter
Løberuterne lægges ud i god tid før det pågældende løb.
Vi forsøger at lægge ruterne så optimalt for alle som muligt. Alle ruter er grundigt markeret med røde flag, minestrimmel og skilte suppleret med levende poster mange steder.

Praktisk
FAQ – de oftest stillede spørgsmål.
Der er toiletforhold ved alle løb.
Der er vand og saft efter alle løb.
Der er mulighed for køb af varme drikke og snacks.

Praktisk info sendes direkte til deltagerne senest onsdag i ugen op til løbet.
Deadline for tilmelding til de enkelte løb er altid tirsdagen inden kl. 12.00.

Sociale medier
Husk at klikke deltag på facebookbegivenheden, der lægger vi løbende info op.
Følg os på Instagram @crossloebet og brug #crossløb til at dele dine oplevelser med løb i naturen.

Førstehjælp
Hjertestarter forefindes i tidtagningstraileren ved start/mål. Førstehjælpskasse med isposer mm forefindes i løbsteltet. Alle løb har en lokal førstehjælpsansvarlig, som er klar til at rykke ud.

Regler for aflysning
Løbet aflyses, hvis DMI varsler, at al unødvendig udkørsel i området omkring løbet frarådes, eller hvis vejrforholdene på stedet gør det for farligt at gennemføre løbet. Hvis aflysningen skyldes force majeure, refunderes deltagergebyret ikke.

Evt. aflysning varsles på løbets hjemmeside senest 3 timer før løbsstart.