Det siger vores partnere

Fælles passion, tæt samarbejde og styrket brand er bare nogle af grundene til, at virksomheder har indgået en partnerskabs aftale med os.

Her finder du udsagn fra nogle af de virksomheder, som har indgået partnerskab med DGI.

Læs hvorfor bl.a. CRAFT og PE-redskaber er partnere i DGI. 

CRAFT

"CRAFT har gennem mange år sikret sig en god position i markedet både herhjemme og i udlandet. En af grundende skyldes den gode kvalitet som eliteidrætten har været flittige brugere af, men også et fokus på udvikling. Vi ønsker at udvide horisonten og hermed inddrage en større del af befolkningen. "Alle fortjener god kvalitet og et samarbejde mellem CRAFT og DGI sikrer, at breddeidrætten får den fokus den fortjener."

"CRAFT har vurderet, at DGI er en vigtig platform for breddeidrætten, både på baggrund af det eksisterende grundlag, men vi ser det også som en organisation under konstant udvikling med evnen til at tilpasse sig nye trends. Sammen kan CRAFT og DGI bidrage yderligere til breddeidrætten og det er et samarbejde vi glæder os til."

PE-Redskaber

”PE-Redskaber oplever stor værdi af at være en del af DGI’s partnerprogram. Baggrunden for at vi har interesse i at have et tæt samarbejde med DGI er at vi oplever en række gensidige fordele ved samarbejdet.”

”Fordelene mærker vi ved, at både DGI og PE-Redskaber har god synergieffekt af vi er i stand til at løfte hinanden med viden og erfaringer.”