DGI Nordjylland

Styrken ligger i fællesskabet. Derfor samarbejder vi med foreninger, kommuner og eksterne samarbejdspartnere om at få danskerne ud i naturen og ind på banerne. Børn og seniorer, begyndere og rutinerede.

Indstil Årets idrætsforening 2024

Er det din forening, der fortjener at blive hyldet som Årets Idrætsforening i Nordjylland? Frem til 25. februar kan du indstille din forening - og fortælle hvorfor I fortjener prisen.

Hvem er DGI Nordjylland? 

DGI Nordjylland er én af de 14 landsdele i DGI. Vi repræsenterer over 175.000 aktive udøvere fra mere end 800 nordjyske idrætsforeninger. Vi dækker 11 kommuner: Brønderslev, Frederikshavn, Hjørring, Jammerbugt, Læsø, Mariagerfjord, Morsø, Rebild, Thisted, Vesthimmerlands og Aalborg. 

Vi tror på, at du bliver stærkere og mere motiveret af at dyrke idræt i et fællesskab, og vores aktiviteter spænder over mange forskellige idrætsgrene. Fra floorball til svømning, fra håndbold til fitness og løb.

Vi arbejder for, at din forening får værktøjer og redskaber til at skabe en attraktiv forening for medlemmer og frivillige. Hos os er din forening nemlig i centrum.