Events i din forening

Gennem et trygt og tillidsfuldt samarbejde sigter vi i DGI Vestjylland mod at realisere events, der gør en forskel for idrætslivet, for foreningslivet og for dig.

I DGI Vestjylland har vi stor erfaring med at udvikle, tiltrække og organisere idrætsevents, og vi ønsker, at vores medlemsforeninger anser os som nærmeste samarbejdspartner inden for events.

Kom godt i mål med jeres event

At realisere et event er et stort arbejde, og det kræver en indsats på flere områder. Nederst på siden har vi opstillet en række områder, som oftest kommer i spil i forbindelse med udførelsen af et event, hvor vi giver jer et par fif til at komme godt i gang.

Hvordan kan DGI Vestjylland hjælpe?

I DGI Vestjylland har vi blandt andet stor faglig viden omkring eventplanlægning, fondsansøgning, markedsføring og kommunikation, og vi tilbyder råd, vejledning samt inspirationsworkshops, så I kan komme godt i mål med jeres event.

Vores eventkonsulent, Leif Lundstrøm, har erfaring med store og små events, eksempelvis:

  • Vejfest i Vest, hvor omkring 10.000 mennesker var en del af festen, enten som tilskuere eller deltagere, og 350 frivillige hjalp til før, under og efter vejfesten
  • Holstebro Byløb, årligt tilbagevendende event med omkring 500 løbeglade motionister og 35 frivillige

Leif Lundstrøm har fået et indgående kendskab til de mange faser, der er før, under og efter et event og vil derfor kunne hjælpe jer i udvalgte eller alle faser af planlægningen og afholdelsen af et event.