Fritidspas for børn og unge i Horsens Kommune

Har din forening børn og unge, der har brug for økonomisk hjælp for at deltage? Så udfyld kontaktformularen og hør mere om fritidspas i Horsens Kommune.

Alle børn og unge i alderen 0-18 år skal have mulighed for at indgå i aktive fællesskaber. Horsens kommune, Broen Horsens, DGI Sydøstjylland og Bo Trivsel står bag en fritidspas-ordning, så udsatte familier blandt andet kan få økonomisk støtte til kontingent og udstyr. 

Fritidspas-ordningen består af tre dele:

  • Mulighed for økonomisk støtte - hel eller delvis betaling af kontingent og udstyr (Fritidspasset)
  • Familie-rettet vejledning i fritids- og foreningslivet ved fritidsvejleder
  • En fritidsagent, der i den første tid hjælper barnet og familien godt ind i foreningen.

Hvilke behov det enkelte barn eller den unge har vurderes ud fra en samtale mellem en fritidsvejleder og familien. 

Hvem kan få hjælp?

Alle børn og unge bosiddende i Horsens Kommune, som ikke er foreningsaktive og/eller som har svært ved at blive ved med at gå til en aktivitet.

Hvem kan henvise?

Som forening kan I henvise efter samtale med forældre til et barn eller en ung. Forældre kan også selv rette henvendelse.

Hvad kan du gøre nu?

Har din forening børn eller unge, som kan få glæde af ordeningen eller vil du vide mere, så udfyld formularen nedenfor. Fritidsvejleder hos Horsens Kommune, Kamilla Mørup Wang, vil kontakte dig direkte for at hjælpe jeres forening med at gøre brug af fritidspas-ordningen. 

Aktiv Fritid for Alle bidrager til Bevæg dig for livet-indsatsen i Horsens Kommune. Bevæg dig for livet har som mål at få flere fysisk aktive danskere og få flere medlemmer i foreningslivet.

Vil du vide mere? Udfyld formularen og bliv kontaktet direkte