Projekter i DGI Storkøbenhavn

I DGI Storkøbenhavn arbejder vi projektorienteret, så vi både udvikler her og nu samt sikrer forankring og ejerskab på den lange bane ude i idrætsforeningerne.

I DGI Storkøbenhavn ønsker vi, at flere skal opleve glæden ved et idrætsfællesskab. Derfor arbejder vi med en række projekter og initiativer, der alle har til formål at styrke foreningerne og understøtte idrætsfællesskaber, så flere børn, unge og voksne får muligheden for at leve et fysisk aktivt liv.

Vi støtter idrætsforeninger, som ønsker at række ud efter nye målgrupper med særlige behov. Vi uddanner unge, som gerne vil igangsætte idrætsaktiviteter for andre unge, og vi arbejder sammen med kommunerne om at gøre idræt og bevægelse til en naturlig del af hverdagen for alle borgere. Vi er et udviklingshus for idrætsforeningerne i Hovedstadsområdet, og vi bruger vores projektarbejde som løftestang for nye aktiviteter og tiltag.  

Projekterne bliver til i samarbejde med foreninger, kommuner, virksomheder, fonde, organisationer og andre aktører, som ønsker at styrke idrætsforeningerne og fremme idrætsdeltagelsen, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker at vide mere om vores nuværende projekter eller gerne vil være med til at udvikle nye indsatser.

Nedenfor finder du vores projektområder og de tilhørende projekter.