I gamle dage gik man til fodbold og gymnastik…

DGI Midt- og Vestsjælland afholder årsmøde 2019 på Stenhus Gymnasium i Holbæk. Hør Søren Østergaard fortælle om børn, unge og et fritidsliv i forandring, og vær med til at kåre Årets Forening 2019, Årets Ildsjæl 2019 og Ungeprisen 2019.

>> Tilmeld dig årsmødet <<

Dørene til årsmøde 2019 åbnes onsdag den 24. april kl. 16.00 på Stenhus Gymnasium i Holbæk. Her kan du blive klogere på børn og unges fritidsliv anno 2019, når Søren Østergaard holder foredraget: ”I gamle dage gik man til fodbold og gymnastik for at være sammen med sine venner – det gør man ikke mere” – børn, unge og et fritidsliv i forandring.

Kender du Årets forening?

Som gør en særlig indsats i lokalområdet, og som fortjener at blive anerkendt for det. Måske har foreningen engageret flere frivillige eller aktive, skabt en positiv udvikling, sat nye aktiviteter i gang eller måske er foreningen et sted, hvor det bare er godt at være.

Skriv til os med din begrundelse, så har din forening mulighed for at blive årets forening i DGI Midt- og Vestsjælland. Det eneste du skal gøre er, at udfylde dette skema.

Vi hylder alle frivillige ildsjæle for deres store engagement i idrætsforeningerne. Derfor kan du på samme måde sende os en indstilling, hvis du kender en ildsjæl, som i dine øjne fortjener at blive kåret som Årets Ildsjæl 2019 eller få Ungeprisen 2019.

Kåringer 2019 i DGI Midt- og Vestsjælland

  • Årets forening
  • Årets Ildsjæl 2019
  • Ungeprisen 2019

Priserne gives til en person/forening, der er medlem af DGI Midt- og Vestsjælland, og som har gjort noget særligt for foreningslivet.

Hver pris består af et gavekort til DGI, værdi svarende til 5000 kr. og uddeles på DGI Midt- og Vestsjællands årsmøde.

Alle kan indstille en kandidat. Sidste frist er 22. marts 2019. 

 >> Indstil din kandidat <<

Hvem skal i bestyrelsen?

I år vil der være valg til formandsposten i landsdelsbestyrelsen. Formand Bruno L. Hansen er på valg, ligesom bestyrelsesmedlemmerne Majken Nielsen og Anders Bo Hansen er på valg. Der er desuden to vakante suppleantstillinger.

Hvis du vil høre mere om arbejdet i landsdelsbestyrelsen, er du velkommen til at kontakte ledelseskonsulent Rikke Hjulmand på rikke.hjulmand@dgi.dk eller på telefon 5150 9895.

Vi glæder os til at invitere dig indenfor til en livlig og inspirerende aften i foreningslivets tegn. Mødet er åbent for alle medlemmer af DGI Midt- og Vestsjællands medlemsforeninger og deltagelse er gratis. Tilmeld dig årsmødet.

Indkomne forslag

Har du indkomne forslag til årsmødet, skal du sende dem senest den 27. marts til rikke.hjulmand@dgi.dk