Årsmøde sætter glæden i spil

DGI Midt- og Vestsjælland skulle have afholdt årsmøde onsdag den 29. april 2020, men grundet corona-virus er årsmødet flyttet til onsdag den 16. september i Roskilde.

Bliv klogere på bevægelsesglæde,” lysten til at komme igen”, og vær med til at fejre frivilligheden.

>> Tilmeld dig årsmødet <<

Kom med til årsmødet og hør om, hvordan du i din forening kan sikre, at medlemmerne får lyst til at komme igen, når vi får besøg af Niels Grinderslev.

Niels Grinderslev er ekspert på området og vil med konkrete værktøjer inspirere og motivere til at skabe en kultur, hvor flere får lyst til at være med og færre stopper igen.

Kåringer 2020 i DGI Midt- og Vestsjælland

Kom og oplev, hvem der vinder...

  • Årets forening
  • Årets Ildsjæl 2020
  • Ungeprisen 2020

Priserne gives til en person/forening, der er medlem af DGI Midt- og Vestsjælland, og som har gjort noget særligt for foreningslivet.

Hver pris består af et gavekort til DGI, værdi svarende til 5000 kr. og uddeles på DGI Midt- og Vestsjællands årsmøde.

Hvem skal i bestyrelsen?

I år er der naturligvis også valg til landsdelsbestyrelsen. Formand Bruno Lundgård Hansen er på valg og modtager genvalg. Bestyrelsesmedlemmerne Kirsten Andersen, Vibeke Lund og John Skipper Rasmussen er på valg. Kirsten Andersen modtager ikke genvalg. Vibeke Lund og John Skipper Rasmussen modtager genvalg. Sune Bach er ny kandidat til bestyrelsen.

Kritisk revisor Torben Petersen er på valg og modtager genvalg. Der er desuden to vakante pladser som suppleanter, da Anne Grethe Thede og Gitte Aaamand ikke modtager genvalg til disse poster. Nuværende 1. suppleant Anne Grethe Thede opstiller i stedet til bestyrelsen. 

Har du indkomne forslag til årsmødet, eller vil du vil høre mere om arbejdet i landsdelsbestyrelsen, er du velkommen til at kontakte ledelseskonsulent Sune Alenkær på Sune.Alenkaer@dgi.dk eller på telefon 7940 4805. Indkomne forslag skal sendes senest den 19. august 2020.

Vi glæder os til at invitere dig indenfor til en livlig og inspirerende aften i foreningslivets tegn. Mødet er åbent for alle medlemmer af DGI Midt- og Vestsjællands medlemsforeninger, og det er gratis at deltage. Tilmeld dig årsmødet.