Bliv medlem

DGI Fyn er tæt på dig, hvis du har brug for hjælp. Vi arbejder hver dag for flere aktive, frivillige og flere medlemmer i foreningerne. Bliv medlem i dag og få adgang til rådgivning og medlemsfordele.

Alt dette får du med et medlemskab

  • Konsulenthjælp og rådgivning om alt fra visioner i foreningen (foreningsudvikling) til byggeri og anlæg, og fra introduktion af nye aktiviteter til rekruttering og anerkendelse af frivillige
  • Din forening og medlemmer får et bredt tilbud af kurser og uddannelse
  • Fælles forsikringsaftale. I aftalen indgår ansvarsforsikring, arbejdsskadeforsikring (både lovpligtig og frivillig), netbanksforsikring, retshjælp, kollektiv rejseforsikring og psykologisk krisehjælp.
  • Din forening får indflydelse med stemmeret ved DGI Fyns årsmøde og relevante idrætsudvalg

Se alle dine medlemsfordele her

Sådan bliver du medlem af DGI Fyn

Udfyld formularen og vedhæft din forenings vedtægter nedenfor på siden. Når vi har registret tilmeldingen, kontakter vi dig.

Hvem kan blive medlem?

Har din forening et folkeoplysende formål* og kan din forening tilslutte sig DGI Fyns formål og vision, kan I blive medlem ved os og få adgang til de mange fordele.

*Definitionen af hvad der er "et folkeoplysende formål" følger folkeoplysningsloven, der står bl.a. at foreningen skal være demokratisk, så alle medlemmer sikres adgang til indflydelse.  

Hvad forventes der af min forening?

Som en del af medlemskabet forpligter I jer som forening til én gang årligt at indberette foreningens medlemstal til Centralt Forenings Register i henhold til given vejledning.