Puljer og tilskud

Din hjemkommune giver tilskud til DGI-kurser og DGI Sydøstjylland har en lokalforeningspulje, der støtter nye initiativer.

DGI Sydøstjyllands lokalforeningspulje

Er I en nyetableret forening og melder I jer ind i DGI Sydøstjylland har I mulighed for at få et etableringstilskud på kr. 2.000 kroner. Tilskuddet gives på baggrund af en samtale med en af DGI Sydøstjyllands konsulenter, hvor det i fællesskab aftales, hvad pengene skal bruges til.

Er I allerede medlem og skal I til at oprette en ny idræt eller nyt initiativ, med henblik på at få nye medlemmer, har mulighed for at få et udviklingstilskud på op til 2.000 kroner til uddannelse, rekvisitter m.m., hvis det er af afgørende betydning for, at idrætten/initiativet sættes i gang.

Samarbejde med skoler

Medlemsforeninger, der som led i skolereformen samarbejder med den lokale skole, har mulighed for at få et udviklingstilskud på 2.000 kr. til dækning af udgifter, der ikke dækkes af skolen eller kommunen.

Tilskuddet gives på baggrund af en samtale med DGI Sydøstjyllands aktivitetsudvalg og/eller en af vores konsulenter, hvor der i fællesskab aftales, hvad pengene skal bruges til.

Alle vores medlemsforeninger - nye som eksisterende - opfordres til at søge udviklingsmidler.

Kommunale tilskud til træner- og lederkurser

Hver kommune har forskellige måde at yde tilskud på, så find din egen kommune og tryk på linket neden for. 

Kolding  
Fredericia 
Vejle 
Hedensted 
Horsens