Puljer og tilskud

Din hjemkommune giver tilskud til DGI-kurser og DGI Sydøstjylland har en lokalforeningspulje, der støtter nye initiativer.

DGI Sydøstjyllands lokalforeningspulje 2018.

Med lokalforeningspuljen vil vi styrke støtte foreningernes arbejdes med at få flere medlemmer og bidrage til målsætningen i Bevæg dig for livet, så vi sammen får endnu flere i bevægelse. Det gør vi på flere måder og med forskellige former for tilskud.

Innovationstilskud
Vi yder innovationstilskud til projekter og ideer, der udvikles sammen med og hos medlemsforeningerne. Medlemsforeningen er udførende og bidrager økonomisk. Det er en forudsætning, at projektet/idéen kan udrulles til andre foreninger.

Ansøgningen udarbejdes af medlemsforeningen i samarbejde med en af
DGI Sydøstjyllands medarbejdere, hvorefter de behandles af landsdelsbestyrelsen.

Etableringstilskud
Er I en ny forening, der melder sig ind i DGI Sydøstjylland, har I mulighed for at få etableringstilskud på 2.000 kr. til anvendelse af DGI-produkter.

Udviklingstilskud
Medlemsforeninger, der opretter en ny aktivitet/afdeling eller nyt initiativ med henblik på at få nye medlemmer har mulighed for at få udviklingstilskud på 2.000 kr. til DGI-produkter.

Er I allerede medlem og indleder I et samarbejde med den lokale skole har I mulighed for at få et udviklingstilskud på 2.000 kr. til dækning af udgifter, der ikke dækkes af skolen eller kommunen.

Etableringstilskud og udviklingstilskud gives, hvis det er afgørende for aktivitetens igangsætning og udbetales på baggrund af en samtale med en af DGI Sydøstjyllands medarbejdere.

Kommunale tilskud til træner- og lederkurser

Hver kommune har forskellige måde at yde tilskud på, så find din egen kommune og tryk på linket neden for. 

Kolding  
Fredericia 
Vejle 
Hedensted 
Horsens