Boldspil i skolen

Boldspil i skolen er skabt med det formål at præsentere fodbold og håndbold på en ny og inspirerende måde for elever i 3.-6. klasse.

Foreningslivet spiller en vigtig rolle i at fremme trivsel og sundhed blandt børn og unge ved at skabe fællesskaber gennem idræt, leg og bevægelse. Ved at introducere foreningsbaserede aktiviteter i skolerne giver vi børn og unge mulighed for at udforske forskellige idrætsgrene og opleve den stærke tilknytning, der følger med at være en del af en forening.

Da børn og unge tilbringer størstedelen af deres dag i skolen, er det oplagt at skabe mere bevægelse i skolen. Ved at bygge bro mellem skoler og foreninger kan vi etablere et samarbejde, der også kan udvides til andre områder.

Forløbet fokuserer på forskellige kulturers tilgang til fodbold og håndbold, hvor hver lektion er inspireret af karakteristika fra forskellige land. Centralt for undervisningen er glæde, læring og idrætslig udvikling.

Forløbet består af tre lektioner og et afsluttende stævne. Lektionerne er nøje planlagt med forskellige fokuspunkter i overensstemmelse med undervisningsministeriets Fælles Mål. Formålet er at introducere eleverne for forskellige aspekter af boldspil. Vores undervisningsmateriale er designet til at inspirere underviserne og give et overblik over grundlæggende færdigheder og læringsmål, som der kan arbejdes videre med i undervisningen efter afslutningen af forløbet.

Lad os sammen skabe en sjov, lærerig og inspirerende oplevelse med fodbold og håndbold for børn og unge i skolerne.

Vi kan kun vise dig indholdet her, hvis du accepterer marketing-cookies. Ret dine cookie-indstillinger