Vil du være frivillig i DGI Østjylland?

Som frivillig hos DGI Østjylland får du mulighed for at arbejde med det, du brænder for, og du kan være med til at gøre en forskel for andre inden for den idræt, du er frivillig i.

What's in it for me?

Du kan få lov til at arbejde med den idræt, du brænder for, og du er med til at træffe beslutninger, har indflydelse på arrangementer, er med til at udvikle aktiviteter og meget, meget mere. Med andre ord får du mulighed for at vise, hvad du kan bidrage med for at skabe flere og bedre idrætsoplevelser for idrætsudøverne i Østjylland.

Derudover giver det frivillige arbejde mulighed for, at du kan udvide dine kompetencer inden for dit interesseområde, fx gennem praktisk erfaring med konkrete arbejdsopgaver samt ved deltagelse på diverse kurser, uddannelser og konferencer, og det giver vi naturligvis. Frivilligt arbejde er dermed en oplagt chance for at få relevante emner på CV’et.

Som frivillig hos DGI Østjylland bliver du også en del af et spændende fællesskab, der rummer masser af andre dygtige og engagerede frivillige, som mødes flere gange årligt til faglige og sociale arrangementer.

46 procent af danskerne ville gøre en frivillig indsats, hvis de bare blev spurgt.

Hans Jørgen Hvitved, formand for DGI Østjylland

Hvad kan jeg arbejde med?

Arbejdet som frivillig i DGI Østjylland kan være meget forskelligartet, da det kommer an på, hvad man har interesse for og hvad den enkelte idræt beskæftiger sig med. Arbejdsopgaverne kan være oprettelse og afholdelse af arrangementer, procesopgaver, markedsførings- og kommunikationsopgaver og alt derimellem. Med andre ord er der en bred vifte af opgaver, som du kan arbejde med som frivillig.

Vi er meget åbne overfor, hvad du kan arbejde med, og det er vigtigt for os, at du arbejder med det, du brænder for. Vi ser derfor på dine kompetencer og interesser, og kobler det med vores behov. Det bør også bemærkes, at vi altid er klar til at lytte til nye idéer og tiltag.

Interesseret? Vi glæder os til at høre fra dig!