DGI Nordsjælland

Tirsdag 24. november holder vi DGI Nordsjællands årsmøde. Grundet corona er der begrænsede pladser til årsmødet. Derfor livestreamer vi årsmødet for alle her på siden.

Livestreaming af årsmøde kommer her på siden.

Der kommer til at være en video lige her, når vi tænder for livestreaming tirsdag kort før kl. 19.

Du kan også følge med via vores Facebookside DGI Nordsjælland. Hvis du ser med på Facebook, kan du stille spørgsmål undervejs.

Indtil da kan du læse mere om årsmødet.

live-streaming.png

Styrken ligger i fællesskabet. Derfor samarbejder vi med foreninger, kommuner og eksterne samarbejdspartnere om at få danskerne ud i naturen og ind på banerne. Børn og seniorer, begyndere og rutinerede.

Sammen med Nordsjællandske foreninger arbejder vi hele tiden på at give foreningslivet de bedste muligheder for at udvikle sig. Kravene til idræt og motion er i konstant forandring, og det kræver at foreninger flytter sig og bliver klar til at møde medlemmernes behov.

Derfor tilpasser vi vores aktiviteter, så de passer lokalt og understøtter udviklingen i netop din forening. Hvad enten du har brug for uddannelse af trænere, hjælp til organisering af foreningen eller konkrete idrætstilbud, så har vi noget på hylderne.

Vi hjælper foreningerne med at gøre en forskel. For samfundet. For idrætten. For dig.

DGI Nordsjælland er til for idrætsforeningerne i 11 kommuner: Allerød, Egedal, Fredensborg, Frederikssund, Furesø, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Hillerød, Hørsholm og Rudersdal. Vi arbejder for over 550 medlemsforeninger med mere end 135.000 aktive idrætsfolk.