DGI Nordsjælland

Styrken ligger i fællesskabet. Derfor samarbejder vi med foreninger, kommuner og eksterne samarbejdspartnere om at få danskerne ud i naturen og ind på banerne. Børn og seniorer, begyndere og rutinerede.

Kontoret er lukket

Kontoret er i øjeblikket lukket for fysiske besøg på grund af coronasituationen. Du kan stadig ringe til os på 79 40 47 00, hvor vi er klar til at rådgive dig og svare på spørgsmål.

Alle medarbejdere er delvist hjemsendt. Alle medarbejdere arbejder dog mindst en dag om ugen i øjeblikket.

Pas på jer selv og hinanden.

Se eller gense livestreaming af DGI Nordsjællands årsmøde 2020.

Sammen med Nordsjællandske foreninger arbejder vi hele tiden på at give foreningslivet de bedste muligheder for at udvikle sig. Kravene til idræt og motion er i konstant forandring, og det kræver at foreninger flytter sig og bliver klar til at møde medlemmernes behov.

Derfor tilpasser vi vores aktiviteter, så de passer lokalt og understøtter udviklingen i netop din forening. Hvad enten du har brug for uddannelse af trænere, hjælp til organisering af foreningen eller konkrete idrætstilbud, så har vi noget på hylderne.

Vi hjælper foreningerne med at gøre en forskel. For samfundet. For idrætten. For dig.

DGI Nordsjælland er til for idrætsforeningerne i 11 kommuner: Allerød, Egedal, Fredensborg, Frederikssund, Furesø, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Hillerød, Hørsholm og Rudersdal. Vi arbejder for over 550 medlemsforeninger med mere end 135.000 aktive idrætsfolk.