DGI Vestjylland

DGI Vestjylland er en af 14 landsdelsforeninger under DGI.
Vi dækker Holstebro, Ringkøbing-Skjern, Struer og Lemvig kommuner.

I tæt samarbejde med de vestjyske foreninger arbejder vi for at skabe de bedste rammer for breddeidræt og motion i Vestjylland. Samfundet og idrætten forandrer sig hele tiden, og vi står klar til at hjælpe foreningerne med at imødekomme dette.

Vores drøm i DGI Vestjylland er, at alle danskere er idrætsaktive i fællesskaber. Ambitionen for arbejde er i tråd med Bevæg Dig For Livet og handler om at skabe den mest idrætsaktive nation i verden.

Vi finder vores inspiration i at fremme vestjydernes mentale og fysiske sundhed, trivsel og glæde, og DGI Vestjylland bidrager til at styrke demokratiet og civilsamfundet i Danmark.

Corona

1. februar bortfalder alle restriktioner for foreningslivet.

Læs DGI's coronaanbefalinger

Foreningsudvikling

Vestjyderne og deres foreningerne er af allerhøjeste prioritet hos os. Derfor hjælper vi din forening med at være den bedste udgave af sig selv gennem rådgivning, forløb og kurser.

Vi kan hjælpe med alt fra udvikling af trænerkompetencer til synliggørelse af foreningsaktiviteter. Vi gør også vores bedste for at klæde jeres bestyrelse godt på til arbejdet med foreningen.

Hjælp til kommunikation

Foreningsrådgivning

Styrk foreningen - skræddersyede kurser til din forening

Endnu ikke medlem? Læs mere her om fordelene ved et medlemskab

I DGI Vestjylland har vi ca. 270 medlemsforeninger. Er din forening endnu ikke medlem kan du med fordel læse lidt om hvilke fordele, der følger med et medlemskab.

Bliv medlem i DGI Vestjylland

Rådgivning, kurser, og forsikringsaftale er bare nogle af fordelene med et medlemskab, og som det ikke var nok, så tilbyder vi også gratis medlemskab til nye foreninger i 2021.

Gratis medlemskab til nye foreninger