Sunde seniorer

Der findes et hav af aktiviteter, tiltag og øvelser målrettet seniorer. Her få du hjælp, så det er nemt at komme i gang i din forening.

Giv liv - Gratis Hjerteredder-kursus

Hvert år falder 5400 danskere om med hjertestop. For hvert minut der går før hjælpen når frem, falder chancen for overlevelse med 10%. Derfor kan DU gøre en forskel!

Få et hjerteredder-kursus i DIN forening - helt gratis!

Læs mere og book her

Begrebet seniorer er udbredt, men i virkeligheden utroligt svært at definere og afgrænse. Hvornår er man senior? Går betegnelsen på alder, fysisk formåen eller noget helt tredje? Ikke to seniorer er ens - du kan sagtens være 65 år og stryge op ad bakkerne på din MTB, men du kan også have fysiske skavanker der forhindrer de store sværdslag. 

Derfor handler det måske i højere grad om at skabe en lang række aktiviteter, der er skaleret eller tilpasset forskellige behov. Det har vi gjort på denne side, hvor du finder inspiration til at sætte aktivitet i gang i din forening. Et godt sted at starte er pinden herunder, der hedder "30 nye aktiviteter". Her finder du konkrete bud på hvad der nemt kan sættes i gang - og startpakker som giver et skub.

Vi hører gerne fra dig

Har du en god idé, elle arbejder med en senior-målgruppe og har brug for sparring, så er vi klar på en snak. Det kan være vi kan lære noget af hinanden, så vi kan få endnu flere seniorer i gang med motion og bevægelse - og ikke mindst ind i et meningsfyldt sundt fællesskab.

Artikler til inspiration

Der findes masser af inspiration til arbejdet med seniormålgruppen. Når vi finder relevante link, smider vi ind dem her.