Lej MTB-cykler hos DGI Sydøstjylland

DGI Sydøstjylland har en trailer med 14 MTB-cykler og en trailer med 10 Børne MTB cykler, der udlejes til foreninger, virksomheder og enkeltpersoner.

Du er velkommen til at kontakte os og aftale en dato, hvor du ønsker at leje vores cykler. Herefter sender vi en lejekontrakt, som du udfylder. Dernæst bekræfter vi din booking. Du er også velkommen til at udfylde en bestillingsformular og sende den til peter.meinert@dgi.dk

Afhentning og aflevering af traileren foregår ved Tørring og aftales i forbindelse med udlejning. Cyklerne kan afhentes og afleveres i alle døgnets timer.

Vi tilstræber, at I altid får ekstra cykler med ud. Dels kan der være fejl på en cykel, som vi ikke har opdaget. Dels kan I selv beskadige en cykel, inden I faktisk er kommet i gang med at cykle. De ekstra cykler lægger vi selv til det bestilte antal. Cykelhjelme er naturligvis inkluderet i lejen. 

Leje af MTB børnecykler

Vi tilbyder også leje af 10 MTB børnecykler, som passer i højde 120-150 cm. Børnecyklerne kan lejes enten for sig selv eller i en kombination med de almindelige cykler.

Priser og vilkår er de samme som ved leje af de almindelige MTB.

Få en instruktør med

Hvis I vil have en instruktør med, får I først en gennemgang af cyklen. Herefter kan der laves små øvelser, konkurrencer eller måske vil I bare køre en tur i landskabet. Arrangementer tilpasses målgruppen.

Når man booker et DGI MTB-arrangement med DGI-instruktør, så sender vi som udgangspunkt 1 instruktør, der kan tage sig af ca. 12 deltagere. Hvis I er en større gruppe, så kan I stadig nøjes med 1 DGI-instruktør, hvis der er nogle erfarne MTB-ryttere i gruppen. Så opdeles gruppen, så DGI-instruktøren tager sig af den mindst erfarne gruppe, og resten klarer sig selv. Hvis der er behov for mere end 1 DGI instruktør bedes I notere dette ved booking af arrangementet.

Vi anbefaler at du i tekstfeltet på bestillingsformularen anmoder om et tilbud når der er behov for en instruktør.

Pris

Pris (incl. 1 instruktør)
Timepris for DGI medlemsforeninger 400 kr./time (minimum 3 timer) + kørsel.
Timepris for ikke DGI medlemsforeninger 500 kr./time (minimum 3 timer) + kørsel.

Leje af cykler for DGI medlemsforeninger 120 kr./stk./pr. dag (minimum 5 cykler).
Leje af cykler for ikke DGI medlemsforeninger 180 kr./stk./pr. dag (minimum 5 cykler.)

(evt. mulighed for rabat ved leje mere end 5 dage)

Vær opmærksom på, at der vil blive tillagt moms på de angivne priser.

Har du spørgsmål 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Androulla Winding på tlf.: 7940 4415 eller mail: androulla.winding@dgi.dk.