Bliv medlem

Et medlemskab af DGI Storstrømmen er en genvej til både oplevelser og fordele, der gør hverdagen i foreningen både nemmere og sjovere. Så bliv medlem - allerede i dag.

Det er nemt!

Du skal blot udfylde et ansøgningsskema, som du finder længere nede på siden. 

Ansøgningsskema til efterskoler, højskoler og frie skoler finder du her.

Når vi har modtaget jeres ansøgning, vil du blive kontaktet af DGI Storstrømmen, så vi kan drøfte jeres aktuelle situation og få afklaret, hvordan DGI Storstrømmen kan bidrage til jeres videre udvikling.

Hvem kan blive medlem?

Alle foreninger, der har et folkeoplysende formål, kan melde sig ind i DGI Storstrømmen. Definitionen af et folkeoplysende formål følger folkeoplysningsloven. Her står der blandt andet, at foreningen skal være opbygget demokratisk, så alle medlemmer sikres adgang til indflydelse.

For at blive optaget som medlem, skal DGI Storstrømmen kunne godkende foreningens vedtægter, og foreningen, der søger om medlemskab, skal kunne tilslutte sig DGI Storstrømmen vedtægter.

Du kan læse DGI Storstrømmens vedtægter her.  


Forsikringer

Som medlemsforening er man dækket af DGI's forsikringsordning med TRYG på følgende områder: Arbejdsskade, ulykke, rejse og ansvar. Ligeledes er medlemsforeningernes instruktører og ledere automatisk ulykkesforsikrede og (i visse situationer) også ansvarsforsikrede. En særlig DGI-hjælpefond træder til ved tand- og brilleskader.


Kontingent

Kontingent i DGI Storstrømmen er kr. 15,- pr. aktivt medlem.

Kontakt os

I er altid velkommen til at kontakte DGI Storstrømmen på telefon 79 40 48 50 eller sende en e-mail for yderligere information.