Kommunikation og markedsføring på sociale medier

Hvornår
23. okt 2024 kl. 18:00 til 21:00
Hvor
DGI Storstrømmen, Evensølundvej 5, 2. sal, 4720 Præstø, Danmark
Hvem
Trænere, 16 - 90 år
Ledere

Nummer
202423853011

Sociale medier er et af de mest effektive midler, når det handler om at vise jeres forening frem og sprede budskabet om, hvorfor det er fedt at være med i lige netop jeres fællesskab. 
 
Om I allerede har en Facebookside eller måske ønsker at få hjælp til at få en, er ikke det afgørende. Her får I hjælp til at komme godt i gang og lærer hvordan jeres forening får mest ud af de sociale medier med annoncering og indhold, der skaber engagement samt hvordan I kan markedsføre jeres forening og læse ind i tallene bag markedsføringen, så I bliver så effektive som muligt. 
 
Fordele ved kommunikation og markedsføring via sociale medier:

👉 Øget synlighed og brandgenkendelse: 
Sociale medier forstærker foreningens synlighed, hvilket styrker brandbevidstheden og genkendeligheden.

👉 Direkte kommunikation med målgruppen: 
Sociale medier muliggør direkte interaktion, hvilket opbygger tillid og forbedrer forholdet til frivillige og medlemmer.

👉 Markedsføring: 
Sociale medier er effektive for markedsføring og kan være med til at tiltrække og fastholde frivillige og medlemmer 
 
Instruktørerne er DGI Storstrømmens konsulenter Louise Saksenborg og Jimmy Langelund. 
Louise har arbejdet med salg og marketing i en årrække, og har udover en baggrund inden for salg en uddannelse i Digital Markedsføring. Jimmy er uddannet journalist og har arbejdet med Facebook og kommunikation både på Danmarks Radio og TV 2, og nu også i jobbet som kommunikationskonsulent hos DGI Storstrømmen.

Tilskud 
Vidste du, at medlemsforeninger får tilskud til kurser og uddannelser i DGI Storstrømmen? Tilskuddet trækkes automatisk fra tilmeldingen. 
Herudover kan foreninger fra Faxe, Stevns, Næstved, Vordingborg, Guldborgsund og Lolland kommune søge om yderligere refusion eller tilskud ved egen kommune.  Bliv klogere på kommunernes regler HER

Jimmy Langelund, Louise Saksenborg

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer